Τσιτσιπάς: "Θα είμαι ευγνώμων ακόμα και αν καταφέρω τα μισά από τον Novak" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θα είμαι ευγνώμων ακόμα και αν καταφέρω τα μισά από τον Novak" (vid)
tn team Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 21:27

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τον μεγάλο σεβασμό προς τον Novak Djokovic, συνεχάρη τον ίδιο και την ομάδα του, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος με τη συνολική του διαδρομή στο φετινό Roland Garros.

"Ήταν πολύ μεγάλη μάχη εκεί έξω. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Πρώτη φορά έπαιξα σε έναν τελικό σε Grand Slam. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πορεία μου αυτή. Ο Novak έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια πόσο σπουδαίος πρωταθλητής είναι. Εμπνέομαι απ' όλα όσα έχει πετύχει και θα είμαι ευγνώμων ακόμα κι αν πετύχω τα μισά απ' όσα έχει πετύχει εκείνος.

Φυσικά δεν είναι μόνο ο Novak, είναι και η ομάδα του. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε εκεί έξω μόνοι μας, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μια ομάδα από πίσω μας. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα με τους φιλάθλους ξανά στο γήπεδο. Η ομάδα μου με στήριξε, με βοηθάει να φτάσω τους στόχους μου. Είναι μια δύσκολη επιδίωξη και ευχαριστώ το Roland Garros για τις δυο υπέροχες εβδομάδες. Ελπίζω να επιστρέψω και να προσφέρω ξανά ωραίο θέαμα", είπε ο Τσιτσιπάς στην απονομή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots