Djokovic: "Στέφανε θα κερδίσεις πολλά Grand Slam" (vid)

 
Djokovic: "Στέφανε θα κερδίσεις πολλά Grand Slam" (vid)
tn team Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 21:22

Τα πολύ όμορφα λόγια του Novak Djokovic για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και για την Ελλάδα, με τον Σέρβο να κάνει λόγο για την αδελφική σχέση των δυο λαών.

"Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Καταλαβαίνω τι νιώθει αυτή τη στιγμή και πόσο δύσκολο είναι. Αυτά τα παιχνίδια είναι όμως από αυτά που μαθαίνεις περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις πολλά Grand Slams στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα σου", είπε ο Djokovic στην απονομή του 19ου major τίτλου του.

"Είναι ένα όνειρο που βρίσκομαι σ' αυτό το τουρνουά, με τόσο μεγάλο κίνητρο και με τόσο μεγάλους αγώνες. Μπορεί να μην είμαι νέος σαν τον Στέφανο, αλλά πάντα καταφέρνω και βρίσκω το κίνητρο για να συνεχίσω. Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, μου δίνουν την έμπνευση και το κίνητρο για να συνεχίσω και το κάνουν εφικτό. Όπως είπε και ο Στέφανος, είναι μια ομαδική προσπάθεια. Δεν θέλω να σταματήσω εδώ, θέλω να συνεχίσω", πρόσθεσε ο Σέρβος υπερπρωταθλητής.

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Djokovic έστειλε τους χαιρετισμούς του στη Σερβία, αλλά και σε όλους τουυς Έλληνες, ευχαριστώντας τους για μια σχέση αγάπης πολλών χρόνων που υπάρχει ανάμεσα στους δυο λαούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots