Mouratoglou: "Μεγαλύτερη πρόκληση ο Novak από τον Rafa, είναι ασταμάτητος"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Philippe Montigny/FFT
tn team Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 13:20

Ο Patrick Mouratoglou πιστεύει πως ο Novak Djokovic είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Roland Garros. Το σχόλιο του Γάλλου προπονητή για το μεγάλο παιχνίδι.

"Έχει εμπειρία από το να κερδίζει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, πιστεύει στον εαυτό του και ξέρει πως μπορεί να το κάνει", είπε αρχικά ο Mouratoglou, αναφερόμενος βεβαίως στον Τσιτσιπά.

Ο Mouratoglou είναι μέντορας του Έλληνα πρωταθλητή από το 2015, τον έχει στην ακαδημία του και επίσης τον έχει βοηθήσει να σχηματίσει την πολύ καλή ομάδα που έχει γύρω του, η οποία αποτελείται από δυο ακόμα Γάλλους, τον fitness trainer Frederic Lefebvre και τον φυσιοθεραπευτή Jerome Bianchi.

"Δεν θα έχει αμφιβολίες για το αν μπορεί να κερδίσει κι αυτό είναι σημαντικό, σίγουρα θα τον βοηθήσει. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι ο πρώτος του τελικός, οπότε θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος. Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση γι' αυτή τη μέρα", πρόσθεσε ο Mouratoglou, που εξήγησε στη συνέχεια πως θεωρεί τον Djokovic δυσκολότερο αντίπαλο από τον Nadal στην παρούσα φάση.

"Η δεύτερη μεγάλη πρόκληση ακούει στο όνομα Novak. Για μένα ο Novak είναι ακόμα δυσκολότερη πρόκληση απ' ότι ο Rafa, επειδή ο Novak είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και σχεδόν ασταμάτητος."

Ο πολυαναμενόμενος τελικός του Roland Garros, θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας σήμερα (13/06) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots