Η άφιξη της Σάκκαρη: "Τώρα αρχίζει το καλό" (vid)

 
Η άφιξη της Σάκκαρη: "Τώρα αρχίζει το καλό" (vid)
tn team Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 22:04

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε σήμερα στην Αθήνα και η υποδοχή στο αεροδρόμιο ήταν αντίστοιχη του τεράστιου επιτεύγματός της. "Από δω και πέρα ξεκινάει το καλό" ήταν το μήνυμα της Ελληνίδας, που εξέφρασε και την αισιοδοξία της για τις πιθανότητες του Τσιτσιπά στον αυριανό τελικό.

"Είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ πραγματικά όλους όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει εδώ στην Ελλάδα, διότι ήμουν λίγο εκτός όλες αυτές τις μέρες. Όλη η αγάπη του κόσμου που έχω λάβει αυτές τις μέρες και όχι μόνο εγώ, αλλά και ο Στέφανος σίγουρα, είναι μοναδική. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες, ευχαριστώ εσάς και την οικογένειά μου φυσικά. Το τέλος ήταν λίγο πικρό, αλλά πολύ θετικά τα όσα γίνανε τις δυο τελευταίες εβδομάδες", είπε η Σάκκαρη, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μόλις πάτησε το πόδι της στην Αθήνα, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

"Ήμουν έναν πόντο μακριά, δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω αυτό. Κρατάω πάρα πολλά θετικά όπως είπα και πριν και συνεχίζουμε από δω και πέρα ακόμα πιο δυνατά. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά.

Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Δεν περίμενα ένα τόσο καλό αποτέλεσμα γιατί πριν το Roland Garros δεν τα είχα πάει τόσο καλά όσο ήθελα. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει το καλό, αυτό θα πω μόνο", πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Στο Roland Garros θα υπάρξει έως και την τελευταία μέρα ελληνική εκπροσώπηση φέτος, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε αυτό που δεν κατάφερε η Σάκκαρη, παίρνοντας χθες την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Αύριο (στις 16:00 ώρα Ελλάδας, ζωντανά στην ΕΡΤ 1), ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο Novak Djokovic και η Μαρία θεωρεί ότι έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

"Πιστεύω πως μπορεί. Ήδη έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα, πήρε το αίμα μας πίσω για όλους τους Έλληνες, μετά απ' αυτό που συνέβη σε μένα (γέλια). Ο Στέφανος είναι παιχταράς, δεν μπορώ να τον περιγράψω κάπως αλλιώς. Του εύχομαι πολύ καλή επιτυχία και νομίζω πως ό,τι και να κάνει μας έχει κάνει όλους πολύ περήφανους", δήλωσε σχετικά η Σάκκαρη, η οποία θα είναι σε λιγότερο από ένα μήνα στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα αγωνιστεί και στο μεικτό διπλό με τον Στέφανο: "Το χρυσό μετάλλιο είναι ένα όνειρο ζωής. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα."

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα της Μαρίας και πρώην πρωταθλήτρια του τένις, Αγγελική Κανελλοπούλου: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πέρασα μεγάλη αγωνία σε όλα τα ματς και ήθελα να δω αν θα ήταν καλά μετά τον δύσκολο αγώνα που είχε στο τέλος. Θέλω να είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη και να συνεχίσει, γιατί έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος του χρόνου. Έχουμε το Wimbledon, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το US Open, οπότε πρέπει να είναι σε πολύ καλή ψυχολογία. Θα τη φροντίσουμε και μεις στο σπίτι τώρα τις λίγες μέρες που θα μείνει οπότε είμαι σίγουρη ότι θα γεμίσει τις μπαταρίες της και θα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots