Zverev: "Δεν μ' ενδιαφέρει μια πορεία μέχρι τα ημιτελικά" (vid)

 
Zverev: "Δεν μ' ενδιαφέρει μια πορεία μέχρι τα ημιτελικά" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 22:18

Ο Alexander Zverev στάθηκε στο κακό του ξεκίνημα και στα δυο χαμένα σετ που είχε στην αρχή από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ είπε πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του δεν τον ευχαριστεί τίποτα λιγότερο από τον τίτλο.  

"Είμαι σε μια φάση που το να κάνω μεγάλα παιχνίδια δεν φτάνει για να είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα δεν ήρθε το αποτέλεσμα, έχασα και έμεινα εκτός τελικού. Ήταν καλό παιχνίδι για μένα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα επιστρέψω στο σπίτι μου και δεν υπάρχει τίποτα θετικό σε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει μια πορεία έως τα ημιτελικά. Ίσως ακουστεί άσχημο αυτό, δεν ξέρω, δεν το λέω αλαζονικά. Απλά έτσι νιώθω. Δε θα με ένοιαζε ούτε μια πορεία μέχρι τον τελικό, αν δεν κέρδιζα το τουρνουά. Τώρα είναι ώρα να σκεφτώ το Wimbledon, που ξεκινάει σε δυο εβδομάδες και ανυπομονώ γι' αυτό", είπε ο Zverev στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου για φέτος στο Παρίσι.

Ο Zverev έχει 10 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Top 10 τενίστες σε Grand Slams. Παρόλα αυτά έχει κάνει βήματα παραπάνω τα τελευταία χρόνια, παίζοντας πέρσι στον πρώτο του τελικό στο US Open και φτάνοντας φέτος στον πρώτο του ημιτελικό στο Παρίσι.

"Στα πρώτα δυο σετ σίγουρα δεν ένιωθα άνετα. Άρχισα να παίζω καλά στο 3ο σετ κι αυτό είναι πολύ αργά όταν αντιμετωπίζεις κάποιον σαν τον Στέφανο. Αλλά αν έκανα break στο 1ο game του 5ου σετ, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Δεν το έκανα όμως. Δεν μπορείς να χάνεις τα πρώτα 2 σετ απέναντι σε κάποιον σαν τον Στέφανο. Όλα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα μετά. Ξέρω πως θα μπορούσα να ξεκινήσω καλύτερα. Πρέπει να σ' αυτά τα παιχνίδια να είμαι στο 100% μου από τον πρώτο πόντο", είπε ακόμα ο Γερμανός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots