Η συγκίνηση του Στέφανου (vid)

 
Η συγκίνηση του Στέφανου (vid)
tn team Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 20:05

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "λύγισε" στην on-court συνέντευξη που έδωσε στη Marion Bartoli, κάνοντας λόγο για τη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του και γυρνώντας το χρόνο πολύ πίσω, όταν το όνειρό του ήταν απλά να παίξει σ' αυτά τα γήπεδα.

"Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, πως έρχομαι από μια μικρή περιοχή της Αθήνας, είχα όνειρο να παίξω στο Roland Garros, ποτέ δεν φανταζόμουν..." είπε λίγο μετά την πρόκρισή του στον τελικό ο Στεφ, που δεν κατάφερε από τη συγκίνηση να ολοκληρώσει τη φράση του.

"Ήταν τόσο έντονο το 1ο game του 5ου σετ. Ήταν το πιο σημαντικό. Έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου και έδειξε τη στήριξή του. Αισθάνθηκα ότι υπήρχε ακόμα ελπίδα. Το μόνο πράγμα που θύμιζα όλη την ώρα στον εαυτό μου, ήταν πως έπρεπε να βγω εκεί έξω και να παλέψω. Για μένα, αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου", πρόσθεσε ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, που μίλησε και για τη δυναμική παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

"Υπήρχαν πολλοί Έλληνες στο γήπεδο σήμερα. Άκουσα πολλά ελληνικά. Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχω εδώ για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Η Ελλάδα είναι πια μέρος της παγκόσμιας τενιστικής κοινότητας. Η Μαρία κι εγώ έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να το πετύχουμε αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots