Η υπόσχεση της Σάκκαρη (vid)

 
Η υπόσχεση της Σάκκαρη (vid)
tn team Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 - 14:55

Η υπόσχεση της Μαρίας Σάκκαρη, το "cheat meal" και η αποφόρτιση, που θα έρθει με την επιστροφή της στην Αθήνα και την επανένωση με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

"Έτσι όπως το παρουσιάζεις φυσικά", απάντησε η Μαρία, όταν της ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο του Eurosport να δώσει μια υπόσχεση, πως θα αντιμετωπίσει την οδυνηρή της ήττα από την Krejcikova σαν έναν μεγάλο θρίαμβο.

"Αυτή τη στιγμή μου είναι λίγο δύσκολο να το χωνέψω, είναι πολύ φρέσκο. Θέλω το χρόνο μου, συνήθως μου παίρνει 24 ώρες, μπορεί και λιγότερο. Θέλω να φάω μια σαβούρα σήμερα το βράδυ (γέλια). Κάτι που να πάνε κάτω τα φαρμάκια γιατί δεν είμαι του ποτού, είμαι του φαγητού. Απλά θέλω λίγο χρόνο, δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει. Λίγο που μίλησα με τον Tom (Hill) μου είπε πάρε όσο χρόνο θέλεις πάλι και ξεκινάμε όποτε αισθανθείς έτοιμη."

Για το τι είναι αυτό που την αποφορτίζει, είπε: "Τίποτα τρομερό, το να γυρίσω πίσω στους δικούς μου, στους φίλους μου, στο σπίτι μου. Είναι ο μόνος τρόπος που εμένα προσωπικά με αποφορτίζει. Δεν είναι ότι θέλω να πάω κάπου μόνη μου και να μην έχω επαφή με κανέναν, αυτό θα το έκανε πολύ χειρότερο. Αυτή τη στιγμή θέλω να κλείσω τα μάτια μου και να τα ανοίξω και να βρεθώ στην Αθήνα. Δεν γίνεται αυτό. Θα κάνω υπομονή μια μέρα και θα γυρίσω με το καλό."

Για το αν κρίθηκε το αποτέλεσμα από τη δική της ρακέτα ή από την αντίπαλη: "Νομίζω πιο πολύ από μένα. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα. Σκέφτηκα ότι ήμουν έναν πόντο μακριά από το να περάσω στον τελικό. Και όχι μόνο στο match point, όταν σέρβιρα στο 5-4 που το πήγα deuce... ήταν λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ. Μετά δεν μπορούσα να βρω τρόπο να παίξω τα games που σέρβιρε εκείνη. Δυσκολεύτηκα εκεί, δεν μπορούσα να τη σπάσω με τίποτα. Το πάλεψα μέχρι τέλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, τώρα χρειάζομαι το χρόνο μου να το χωνέψω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots