Σάκκαρη: "Μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα" (vid)
tn team Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 - 16:40

Στις δηλώσεις της στη δημόσια τηλεόραση μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στις μεγάλες στιγμές που ζει το ελληνικό τένις, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, επειδή... χάλασε όλα τα ρεκόρ της.

"Είναι απίστευτο. Αν μας το λέγατε πριν 2 χρόνια δε θα σας πίστευε κανείς και με το δίκιο τους", είπε η Σάκκαρη στη flash interview με την ΕΡΤ, για το γεγονός πως δυο Έλληνες βρίσκονται στα ημιτελικά του Roland Garros. "Είναι μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα, χαίρομαι πάρα πολύ για τους Έλληνες. Δείχνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο πόσο πολύ αγαπάμε αυτή τη χώρα."

Για τον αγώνα με τη Swiatek, η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε τα εύσημα στον προπονητή της, Tom Hill, με τον οποίο δημιούργησαν ένα σωστό πλάνο το οποίο εκτέλεσε άψογα και στο court.

"Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Τη μελετήσαμε αρκετά, γιατί είδαμε ότι αρκετές παίκτριες δυσκολευόντουσαν να της πάρουν σετ, πόσω μάλλον να την κερδίσουν στο χώμα. Ο Tom έκανε τα μαγικά του και εγώ τα εκτέλεσα. Μπήκα μέσα στο γήπεδο με πολλή αυτοπεποίθηση και έκανα αυτά που μου είχαν πει."

Πριν φύγει από το court, η Μαρία απολογήθηκε στη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, που "έσπασε" πια κάθε ρεκόρ της: "Μαμά συγγνώμη... θα σε περιμένω εδώ όμως!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots