Τέλος το ταξίδι της Λάκη στο Roland Garros (vid)

 
Τέλος το ταξίδι της Λάκη στο Roland Garros (vid)
tn team Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 - 13:11

Η Μιχαέλα Λάκη δεν ήταν στη μέρα της και είχε απέναντί της μια εκπληκτική παίκτρια, με αποτέλεσμα το όμορφο ταξίδι της στο Roland Garros να ολοκληρωθεί στη φάση των "16".

Η Μιχαέλα Λάκη γνώρισε την ήττα στον 3ο γύρο του Roland Garros από τη Robin Montgomery με 6-2, 6-0 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα αγώνα.

Η Montgomery βρίσκεται στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης χωρίς καν να ακολουθεί όλο το tour, παραμόνο τα πιο μεγάλα τουρνουά, αφού πολλές εβδομάδες του χρόνου συμμετέχει σε επαγγελματικές διοργανώσεις και έχει μάλιστα κατακτήσει και έναν τίτλο σε τουρνουά 25.000 δολαρίων!

Σήμερα ήταν φοβερή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Μιχαέλα, που από ένα σημείο κι έπειτα επηρεάστηκε και από τις συνθήκες του αγώνα, κάνοντας πολλά λάθη σε μια γενικά κακη μέρα για την Ελληνίδα παίκτρια.

Μερικοί από τους καλύτερους πόντους της Λάκη στο σημερινό ματς:


Θυμίζουμε πως αυτό ήταν το ντεμπούτο της Μιχαέλας, που είναι 16 ετών, σε μια Grand Slam διοργάνωση στα Junior, δηλαδή για παίκτριες έως 18 ετών.

Τα κατάφερε πολύ καλά, φτάνοντας έως τη 16άδα του Roland Garros. Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε να κερδίσει δυο πολύ δύσκολους αγώνες, απέναντι στη Ρωσίδα Alina Shcherbinina (No.30 ITF U18) με 7-5, 5-7, 6-3 και στην Ελληνοβελγίδα Σοφία Κωστούλα (Νο.14 ITF U18) με 4-6, 6-2, 7-6 (1).

Στο πρώτο ματς μάλιστα είχε βρεθεί πίσω με 0-3, 15-30 στο 3ο σετ, ενώ απέναντι στην Κωστούλα έχανε σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του και ήταν πίσω με 3-5 στο 3ο σετ.

Λίγες ώρες μετά, η αθλήτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και στο διπλό. Στον 2ο γύρο, μαζί με την Αμερικανίδα Elizabeth Coleman, ηττήθηκαν από τις Maria Bondarenko και Amarissa Kiara Toth με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots