Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Philippe Montigny/FFT
tn team Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 - 8:39

Δείτε το πρόγραμμα της Τετάρτης, με τη Μαρία Σάκκαρη, τον Rafael Nadal και τον Novak Djokovic, να διεκδικούν από ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Roland Garros. Στη μάχη του 3ου γύρου στα juniors η Μιχαέλα Λάκη.

Ο δεύτερος αγώνας του Philippe Chatrier, ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και στην Iga Swiatek, θα αρχίσει περίπου στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Θα προηγηθεί μόνο η αναμέτρηση της Coco Gauff με την Barbora Krejcikova, η οποία θα αρχίσει στις 12:00.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση της Σάκκαρη με την Swiatek και φυσικά πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Θα είναι ο πρώτος προημιτελικός της Σάκκαρη, αλλά και οποιασδήποτε Ελληνίδας τενίστριας στην ιστορία της open era, σε ένα Grand Slam.

Την ίδια ώρα που η Σάκκαρη ξεπερνάει κάθε μέρα τα προσωπικά της ρεκόρ, η Swiatek μετράει 11 κερδισμένα ματς και 22 κερδισμένα σετ στη σειρά στο Roland Garros, όπου ήταν πρωταθλήτρια πέρσι και είναι μεγάλο φαβορί για την υπεράσπιση του τίτλου της και φέτος.

Σήμερα θα γίνουν και οι πολύ σημαντικοί αγώνες των Rafael Nadal και Novak Djokovic, που αν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά θα κλείσουν τον πολυαναμενόμενο μεταξύ τους ημιτελικό. Ο Rafa θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman περίπου στις 16:00 το απόγευμα, ενώ ο Nole θα παίξει στις 21:00 το βράδυ με τον Matteo Berrettini.

Τέλος, η Μιχαέλα Λάκη θα δώσει τον 3ο της αγώνα στο μονό, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά, απέναντι στην πολύ δυνατή Αμερικανίδα Robin Montgomery, No.6 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors. Λίγες ώρες μετά, η Μιχαέλα θα διεκδικήσει την είσοδό της και στα προημιτελικά του διπλού.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (09/06):

Court Philippe Chatrier:
12:00 Cori Gauff [24] v. Barbora Krejcikova ERT SPORTS
14:00 Maria Sakkari [17] v. Iga Swiatek [8] ΕΡΤ 3
16:00 Rafael Nadal [3] v. Diego Schwartzman [10] ERT SPORTS
21:00 Novak Djokovic [1] v. Matteo Berrettini [9] ERT SPORTS

Court 12:
12:00
Michaela Laki v. Robin Montgomery [5]
16:30
Bondarenko/Toth v. Coleman/Laki

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots