Εντυπωσιακά στην 8άδα ο Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Roland Garros / FFT
tn team Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 - 0:05

O Alexander Zverev έχασε μόνο 6 games από τον Kei Nishikori και προκρίθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Roland Garros.

Πιο έτοιμος από ποτέ για το μεγάλο βήμα στο Roland Garros δείχνει ο Alexander Zverev, ο οποίος επιβλήθηκε του Kei Nishikori με 6-4, 6-1, 6-1, σε 1 ώρα και 54 λεπτά παιχνιδιού.

O Zverev έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0, όμως ο Nishikori ανταποκρίθηκε με ένα δικό του σερί, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Έως και το 8ο game όλα ήταν ισορροπημένα (4-4), όμως ο Zverev κέρδισε τα 14 από τα 16 επόμενα games και έφτασε σε μια εμφατική επικράτηση.

Μετά το break με το οποίο "σφράγισε" την κατάκτηση του 1ου σετ με 6-4, ο Zverev ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του court και ο Nishikori αντίθετα έκανε πολλά αβίαστα λάθη και ήταν αδύνατο να ακολουθήσει τον ρυθμό του Γερμανού.

Για 3η φορά στα 4 τελευταία χρόνια θα είναι στα προημιτελικά του Roland Garros o Zverev, ο οποίος προκρίθηκε για 6η φορά συνολικά σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros για 1η φορά στην καριέρα του και σε ένα major για 3η φορά, απέναντι στον Alejandro Davidovich Fokina, που νωρίτερα κέρδισε τον Federico Delbonis με 3-1 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots