Επιβεβαίωσε το rematch με Sinner o Nadal (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 19:15

O Rafael Nadal έκανε το καθήκον του απέναντι στον Cameron Norrie, πήρε μια άνετη πρόκριση με 3-0 σετ και θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner στον 4ο γύρο του Roland Garros, σε έναν επαναληπτικό του περσινού προημιτελικού.

Την 103η νίκη του σε 105 αγώνες στο Roland Garros πανηγύρισε ο Rafael Nadal, ο οποίος επιβλήθηκε του Cameron Norrie με 6-3, 6-3, 6-3 και πήρε σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες την πρόκριση για τον 4ο γύρο του αγαπημένου του Grand Slam.

Ο κάτοχος 13 Roland Garros τίτλων, τελείωσε το παιχνίδι με 35 winners και 29 αβίαστα λάθη, ενώ "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Βρετανού. Κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και στο 2ο σετ, στο οποίο υπέστη 2 break και έμεινε πίσω με 0-2 και 1-3. Η απάντηση του Ισπανού σε αυτό το σετ ήταν να "σπάσει" 4 φορές το σερβίς του Norrie, για να το κερδίσει με 6-3.

Κερδίζοντας για 3η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις τον Βρετανό, ο Nadal μπήκε για ακόμα μια χρονιά στους "16" του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τον περσινό του αντίπαλο στα προημιτελικά, Jannik Sinner.

Πέρσι ο Nadal δεν είχε χάσει ούτε ένα σετ στο Παρίσι και απέναντι στον Sinner είχε ένα από τα πιο δύσκολα σετ που έπαιξε, αλλά τελικά το πήρε στο tie-break και αργότερα πήρε και τη νίκη με 7-6 (4), 6-4, 6-1. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και φέτος, στη Ρώμη, με τον Nadal να κερδίζει και αυτό το παιχνίδι, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots