Ισοπεδωτικός ο Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Pauline Ballet/FFT
tennisnews team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 16:49

Ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Novak Djokovic, που κέρδισε σαν σε προπόνηση τον Ricardas Berankis σε 92 λεπτά και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros, για 12η διαδοχική χρονιά.

Εκπληκτικός ήταν και σήμερα ο Djokovic, ο οποίος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον Berankis, κερδίζοντάς τον με 6-1, 6-4, 6-1, σε 92 μόλις λεπτά.

O Nole τελείωσε τον αγώνα με 30 winners και μόνο 18 αβίαστα λάθη, τα μισά από τον Berankis που είχε 36, με 20 winners. Δεν απειλήθηκε με break point σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του αντιπάλου του.

Ο Λιθουανός μόνο στο 2ο σετ κατάφερε να αγωνιστεί για αρκετή ώρα σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να κερδίσει περισσότερα από ένα game, όμως ούτε τότε μπόρεσε να απειλήσει τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, που έκανε το break στο 5ο game και διατηρήθηκε με ασφάλεια σε θέση οδηγού έως το τέλος του σετ.

Για 15η φορά στην καριέρα του θα είναι στη δεύτερη εβδομάδα του Roland Garros o Djokovic, ο οποίος έφτασε τις 77 νίκες στο τουρνουά του Παρισιού (77-15) και τις 306 συνολικά σε Grand Slam διοργανώσεις (306-45).

Στον 4ο γύρο, ο κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Lorenzo Musetti, που πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό τουρνουά στο ντεμπούτο του σε major και νωρίτερα κέρδισε στα 5 σετ τον Marco Cecchinato.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots