Εκτός η Svitolina, προχωράει η Stephens (vids)

 
Barbora Krejcikova
Barbora Krejcikova © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 15:14

H εκπληκτική φέτος Barbora Krejcikova απέκλεισε την Elina Svitolina και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, για να προκριθεί στη 16άδα του Roland Garros. Εκεί θα βρίσκεται και η Sloane Stephens.

Μόνο 5 games έχασε η Krejcikova από τη Νο.5 του ταμπλό Svitolina, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-2, έπειτα από 1 ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο Philippe-Chatrier.

Έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι η 25χρονη Τσέχα, το οποίο ολοκλήρωσε με 38 winners και 28 αβίαστα λάθη, σβήνοντας τα 5 από τα 7 break points που αντιμετώπισε και φτάνοντας 6 φορές στο break, στο σερβίς της Svitolina.

Για 1η φορά προκρίθηκε σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης η Krejcikova, η οποία πριν λίγους μήνες έπαιξε στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας της, στο 1000άρι του Ντουμπάι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο Στρασβούργο.

Τη Δευτέρα θα επιστρέψει στο court η Τσέχα, που θα αντιμετωπίσει την Sloane Stephens για μια θέση στα προημιτελικά.

Η Stephens κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και επιβλήθηκε της Karolina Muchova, Νο.18 στο ταμπλό, με 6-3, 7-5. Η Krejcikova θα είναι η 3η Τσέχα που θα βρεθεί στον δρόμο της στο τουρνουά, αφού στον προηγούμενο γύρο είχε αφήσει εκτός και την Karolina Pliskova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots