Τσιτσιπάς: "Ο θυμός μου με βοήθησε"

 
Τσιτσιπάς: "Ο θυμός μου με βοήθησε"
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 0:45

O Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως το ξέσπασμα θυμού που είχε στα μέσα του 2ου σετ τον βοήθησε να παίξει καλύτερα και με πιο καθαρό μυαλό, για να γυρίσει το δύσκολο παιχνίδι με τον John Isner.

"Δεν είχα το καλύτερο ξεκίνημα, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται καλύτερα για μένα από την αρχή του 2ου σετ, άρχισα να νιώθω καλύτερα το παιχνίδι μου, καθάρισε το μυαλό μου και αυτό με οδήγησε σ' αυτή τη σημαντική νίκη", είπε ο Στέφανος στην on-court συνέντευξη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

"Ο αγώνας ήταν λίγο μονότονος, τα ίδια πράγματα επαναλαμβανόντουσαν. Είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστείς σ' αυτό, δεν υπήρχαν μεγάλα ράλι και σε κάποια σημεία ένιωσα το σώμα μου να κρυώνει. Άφησα τον θυμό μου σε ένα σημείο και νομίζω πως αυτό με βοήθησε, με αφύπνησε και μπόρεσα να διαχειριστώ καλύτερα κάποιες καταστάσεις αργότερα", είπε ο Στέφανος, αναφερόμενος στο 7o game του 2ου σετ, στο οποίο χρειάστηκε να σβήσει ένα break point για να μη βρεθεί πίσω με σετ και με break.

Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος έβγαλε στην επιφάνεια τον εκνευρισμό της στιγμής και λίγο μετά έκανε το πρώτο του break στο παιχνίδι, που τον βοήθησε να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει.

Στον 4ο γύρο του Roland Garros o Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα σκεφτεί αύριο, όπως δήλωσε στη δημόσια ελληνική τηλεόραση: "Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να φάω καλά, να κάνω την αποθεραπεία μου και να κοιμηθώ νωρίς. Θα σκεφτώ αύριο τον επόμενο αγώνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots