Απίστευτο! Σύλληψη τενίστριας στο Παρίσι για στημένα!

 
Yana Sizikova
Yana Sizikova Φωτογραφία: Instagram (@yana_sizikova)
tn team Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 - 16:12

Η Ρωσίδα τενίστρια Yana Sizikova, συνελήφθη χθες λίγο μετά τον αγώνα της στο διπλό του Roland Garros, καθώς είναι ύποπτη για εμπλοκή της σε κύκλωμα στημένων αγώνων τένις!

Μετά από τον αγώνα της στο διπλό με την συμπαίκτριά της Ekaterina Alexandrova, τον οποίο για την ιστορία έχασαν από της Storm Sanders και Ajla Tomljanovic (6-1, 6-1), η Yana Sizikova, Νο.101 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, συνελήφθη από τις αρχές, καθώς κατηγορείται για νοθευμένα στοιχήματα στο Roland Garros του 2020.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, η σύλληψή της ήταν επεισοδιακή και μετά από αυτό οδηγήθηκε από τις αρχές στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας για Αγώνες της δικαστικής αστυνομίας.

Οι άνδρες της υπηρεσίας σεκιούριτι του τουρνουά, επιχειρήσαν να αποτρέψουν τη σύλληψη της Sizikova, που συνέβη την ώρα της αποθεραπείας μετά τον αγώνα, την ώρα που έκανε μασάζ.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα από τις γαλλικές αρχές, που έδωσαν στη δημοσιότητα τη σύλληψή της. Η έρευνα για την περίπτωση της Sizikova ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού και σχετίζεται με "οργανωμένη απάτη συμμορίας", καθώς και "ενεργητική και παθητική διαφθορά στον αθλητισμό". Αυτό σημαίνει πως κατηγορείται και για αλλοίωση αποτελεσμάτων, αλλά και ως μέλος της οργάνωσης που έστησε αγώνες στο περσινό Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots