Εγκατέλειψε η Barty (vids)

 
Εγκατέλειψε η Barty (vids)
tn team Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 - 14:31

Η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς το Παρίσι, λόγω τραυματισμού. Στον 3ο γύρο αντίθετα προκρίθηκαν Elina Svitolina και Sofia Kenin.

H Barty άρχισε να νιώθει πάλι το πρόβλημα στο ισχίο της και μετά από 4 games στο 2ο σετ, την ώρα που έχανε με 1-6, 2-2 από τη Magda Linette, εγκατέλειψε το ματς.

Η 29χρονη Πολωνή, προκρίθηκε μετά απ' αυτό για 2η φορά στον 3ο γύρο του Roland Garros, πρώτη μετά από 4 χρόνια. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ons Jabeur, που κέρδισε την Astra Sharma με 6-2, 6-4.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Elina Svitolina, που μπήκε χωρίς χαμένο σετ στον 3ο γύρο, κερδίζοντας την Ann Li με το επιβλητικό 6-0, 6-4. Επόμενη αντίπαλος για την Svitolina η πολύ φορμαρισμένη Barbora Krejcikova, που απέδειξε και σήμερα σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται, κερδίζοντας την Barbora Krejcikova με 6-2, 6-3.

Η Sofia Kenin επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Hailey Baptiste με 7-5, 6-3 και θα παίξει στον 3ο γύρο με μια ακόμα Αμερικανίδα, την εξαιρετική φέτος Jessica Pegula, που απέκλεισε την Tereza Martincova με 6-3, 6-3. Τέλος, η 18χρονη Marta Kostyuk ζευγάρωσε τις νίκες της και προκρίθηκε για 1η φορά στον 3ο γύρο του Roland Garros, επικρατώντας της Saisai Zheng με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots