Απέκλεισε τη Muguruza η Kostyuk (vids)

 
Απέκλεισε τη Muguruza η Kostyuk (vids)
tn team Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 - 22:15

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της πανηγύρισε η 18χρονη Marta Kostyuk, η οποία άφησε την Garbine Muguruza για πρώτη φορά εκτός 2ου γύρου στο Roland Garros.

Την πρώτη της νίκη στο Roland Garros πέτυχε η Marta Kostyuk και παράλληλα απέκλεισε για 1η φορά την Garbine Muguruza από τον 1ο γύρο του παρισινού Grand Slam, κερδίζοντας την Ισπανίδα, Νο.12 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Έκανε έναν πολύ καλό αγώνα η 18χρονη Ουκρανή, σε αντίθεση με τη Muguruza, που σε λιγότερα από 90 λεπτά έφτασε τα 40 αβίαστα λάθη, με 9 μόλις winners. Τα λάθη της Ισπανίδας ήταν περισσότερα από τους μισούς πόντους που κέρδισε συνολικά στο ματς η Kostyuk, που ήταν 74.

Στον 2ο γύρο του Roland Garros, η Kostyuk θα αντιμετωπίσει μια εκ των Saisai Zheng και Sara Sorribes Tormo.

Στο μεταξύ, στον 2ο γύρο μπήκε και η Sofia Kenin, η οποία κέρδισε την πρωταθλήτρια του 2017, Jelena Ostapenko, με 6-4, 4-6, 6-3. Η Belinda Bencic έκανε φανταστική πρεμιέρα και έχασε μόνο 3 games από την περσινή ημιφιναλίστ, Nadia Podoroska, κερδίζοντάς την με 6-0, 6-3, ενώ η Elise Mertens, πιθανή αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 3ο γύρο, κέρδισε την Storm Sanders με 6-4, 6-1 και θα παίξει στη συνέχεια με τη Zarina Diyas.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots