Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά

 
Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά
tn team Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 - 18:17

Ο Pedro Martinez κέρδισε με 3-0 σετ τον Sebastian Korda και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros.

Παρότι ο Sebastian Korda προερχόταν από μια φανταστική εβδομάδα και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του στην Πάρμα της Ιταλίας, σήμερα φάνηκε να μην έχει τόση ενέργεια και να μην μπορεί να βρει το καλύτερό του παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Pedro Martinez με 6-4, 6-2, 6-2.

Ο Martinez τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και 33 αβίαστα λάθη, τη στιγμή που ο Korda είχε 23 winners και έφτασε στα 47 αβίαστα λάθη. Επιπλέον, ο Ισπανός έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε και κυριάρχησε σε όλα τα σετ, κάνοντας συνολικά 5 break.

Ο 24χρονος Martinez βρίσκεται στο Νο.103 της παγκόσμιας κατάταξης και προκρίθηκε για 2η διαδοχική χρονιά στον 2ο γύρο του Roland Garros. Πέρσι είχε κάνει την καλύτερη πορεία του στο Παρίσι, φτάνοντας ως τον 3ο γύρο, ενώ έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο και στο Australian Open τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με τον Τσιτσιπά, που κέρδισε χθες τον Jeremy Chardy με 3-0 σετ και θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και σ' αυτόν τον αγώνα, θα αναμετρηθεί για 1η φορά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots