Τσιτσιπάς: "Περιμένω σκληρές μάχες" (vids)

 
Τσιτσιπάς: "Περιμένω σκληρές μάχες" (vids)
tennisnews team Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 - 11:23

Μετά την πρώτη του νίκη στο Roland Garros για φέτος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου φέτος.

"Έχω παίξει καλό τένις στα τελευταία Grand Slams και θα έλεγα ότι είχα καλά αποτελέσματα. Μου αρέσει να δείχνω αυτή τη συνέπεια, προκρίθηκα σε δυο συνεχόμενους ημιτελικούς Grand Slam. Θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίκτη στο χώμα, τα πράγματα πήγαν καλά για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Είχα δύσκολους αντιπάλους. Σίγουρα δεν θέλω να χαλαρώσω γιατί έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω. Αυτές οι δυο εβδομάδες στο Παρίσι θα είναι δύσκολες, περιμένω σκληρές μάχες στα περισσότερα παιχνίδια μου και θέλω να αφιερώσω τη συγκέντρωσή μου εκεί", είπε ο Στέφανος στο Eurosport, έπειτα από ερώτηση του Mats Wilander για το αν νιώθει φαβορί για να φτάσει ως το τέλος στο Παρίσι.

Όσο για τον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά, στον οποίο κέρδισε τον Jeremy Chardy με 7-6 (6), 6-3, 6-1, ο Στέφανος στάθηκε στο πολύ κλειστό 1ο σετ και την ψυχολογική ώθηση που πήρε μετά το κερδισμένο tie-break.

"Το παιχνίδι μου δεν ήταν εκεί από την αρχή. Το tie-break του 1ου σετ άλλαξε τα πράγματα, μου έδωσε ψυχολογία και θετικότητα. Μπήκα πιο επιθετικά στο 2ο σετ και ανέβασα το επίπεδό μου, ενώ στο 3ο σετ ένιωσα ότι είχα τον απόλυτο έλεγχο και τα πράγματα δούλευαν καλά για μένα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots