Δεν ανησυχεί με την κλήρωση ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 - 8:53

O Rafael Nadal μοιράζεται το ίδιο μισό του ταμπλό του με τους Novak Djokovic και Roger Federer, αλλά αυτό δεν τον ανησυχεί καθόλου, όπως δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη στο Παρίσι.

"Θα ακολουθήσει ο καθένας τη διαδρομή του. Η δική μου διαδρομή μέχρι τώρα ξέρω πως έχει τον (Alexei) Popyrin και μόνο εκεί βρίσκεται το μυαλό μου. Η κλήρωση μου είναι ήδη αρκετά δύσκολη, για να σκέφτομαι παραπέρα", είπε ο Nadal, εννοώντας πως είναι επικεντρωμένος μόνο στον αγώνα του 1ου γύρου για την ώρα, όπου θα αντιμετωπίσει έναν ικανότατο παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Nadal είχε αντιμετωπίσει τον Popyrin και πριν λίγες εβδομάδες στη Μαδρίτη, με τον νεαρό Αυστραλό να στέκεται αρκετά καλά, πριν τελικά ο "Matador" επικρατήσει με 6-3, 6-3.

Ο Nadal είπε επίσης πως είναι λογικό να βλέπει όλο και συχνότερα τους άλλους δυο μεγάλους, Djokovic και Federer, στην ίδια μεριά του ταμπλό, αφού τα χρόνια περνούν και οι νέοι παίκτες ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στην κατάταξη.

"Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτές οι συνέπειες. Δεν με ανησυχεί καθόλου. Θα χρειαστεί να δουλέψω πολύ πάντως μέχρι να φτάσω σε ένα ενδεχόμενο ματς με τον Djokovic", είπε ο Ισπανός, που μπορεί να συναντήσει τον Djokovic στα ημιτελικά του Roland Garros.

"Είναι νέος, έχει δυνατά και μεγάλα χτυπήματα. Όπως πάντα, πρέπει να είμαι έτοιμος γι' αυτό. Πρέπει να συνεχίσω τις προπονήσεις τις δυο επόμενες μέρες και να προσπαθήσω να βρεθώ στην καλύτερή μου κατάσταση. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος και σέβομαι κάθε αντίπαλο. Σεβόμουν όλους μου τους αντιπάλους από την αρχή της καριέρας μου. Και ο Popyrin είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, οπότε χρειάζεται να παίξω καλά", είπε ο Nadal, αναφερόμενος στον πρώτο του αντίπαλο στο τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots