Η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 - 19:33

Γνωστή έγινε η πρώτη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο Παρίσι, για το Roland Garros.

Μετά και το πέρας των προκριματικών αγώνων του Roland Garros, πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για τις υπόλοιπες θέσεις του κυρίως ταμπλό, μια κλήρωση που ενδιέφερε και τη Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα αγωνιστεί ή τη Δευτέρα ή Την Τρίτη (δεν είναι ακόμα γνωστό), έμαθε πως θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Katarina Zavatska, μια παίκτρια που βρίσκεται στο Νο.129 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Zavatska είναι 21 ετών και θα αγωνιστεί για 2η διαδοχική χρονιά στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros και για 3η συνολικά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης.

Στα προκριματικά αυτή την εβδομάδα τα πήγε πολύ καλά, αποκλείοντας κατά σειρά τις Cristina Bucsa με 6-2, 6-1, Kristina Kucova με 4-6, 6-3, 6-3 και Anastasia Ganasova ε 6-2, 6-1.

Θα είναι η πρώτη συνάντησή της με τη Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.17 του ταμπλό και στο Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Γνωστή έγινε και η αντίπαλος της Jasmine Paolini, που θα είναι η Stefanie Voegele, από το ζευγάρι που θα προκύψει η αντίπαλος της Σάκκαρη στον 2ο γύρο, εφόσον η Ελληνίδα παίκτρια επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots