Και φέτος στο Roland Garros ο Πέτρος Μπίρης

 
Και φέτος στο Roland Garros ο Πέτρος Μπίρης
tennisnews team Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 - 11:49

Ο "Racket Specialist", Πέτρος Μπίρης, για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται στην επίσημη stringing team της Wilson για το Roland Garros. Πρόκειται για την 10η παρουσία του Έλληνα stringer στο παρισινό major και την 34η συνολικά σε ένα Grand Slam!

Ο πολύ πετυχημένος και διεθνούς φήμης Πέτρος Μπίρης, ο οποίος εκπροσωπεί τη RacketSpecialist.com σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα επιστρέψει στο Roland Garros για ακόμη μία φορά και θα συμμετέχει στο χωμάτινο Grand Slam για 10η φορά, μετά από το 1998, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003, το 2004, το 2005, το 2011 και το 2020.

Συνολικά αυτή θα είναι η 34η συμμετοχή του στην επίσημη stringing ομάδα ενός Grand Slam τουρνουά, με τις 23 από αυτές να είναι στο Wimbledon, όπου συμμετέχει χωρίς ούτε μια απουσία από το 1997 και θα συμμετάσχει και φέτος καθώς έχει ήδη κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λονδίνο. 

Επιπλέον, ο Βολιώτης stringer έχει περισσότερα από 60 μεγάλα διεθνή τουρνουά στο εντυπωσιακό βιογραφικό του, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η ομάδα του, RacketSpecialist.com, είναι διαπιστευμένη από την USRSA και ERSA και συγκαταλέγεται στην 11μελή ελίτ ομάδα των MASTER Pro Tour Stringer της ERSA.

 

Η Wilson, είναι από το 2020 και για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον η επίσημη συνεργάτιδα εταιρεία του Roland Garros για τις μπάλες, καθώς και για το stringing (Official Ball Partner & Official Stringing Partner). Εκτός από τη μεγάλη αυτή συνεργασία με το γαλλικό Grand Slam, στα πλαίσια της ευρύτερης συμφωνίας της με την FFT, η Wilson είναι επίσης και ο επίσημος χορηγός όλων των εθνικών πρωταθλημάτων της Γαλλίας, καθώς και άλλων τενιστικών προγραμμάτων της.

Το εργαστήριο RacketSpecialist.com ενημερώνει πως το σέρβις ρακετών θα συνεχιστεί κανονικά, με σειρά προτεραιότητας, εξυπηρετώντας μόνο έκτακτες ανάγκες και κατόπιν συννενοήσεως.
 
Μπορείτε να επικοινωνείτε κανονικά στο 6977304748 αλλά και μέσω WhatsApp, Viber, Skype, Facetime και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots