1ος προημιτελικός στο Παρίσι για την Kenin (vid)

 
Sofia Kenin
Sofia Kenin Eurosport
tennisnews team Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 - 21:29

H Sofia Kenin επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε από το Roland Garros την τελευταία Γαλλίδα που ήταν ακόμα στο ταμπλό, Fiona Ferro, για να προκριθεί για 1η φορά στα προημιτελικά του παρισινού Grand Slam.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open, No.4 στο ταμπλό, επικράτησε της Ferro με 2-6, 6-2, 6-1, για να πάρει την πρόκριση για την τελική 8άδα του Roland Garros.

Η 21χρονη Αμερικανίδα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 39 winners και 29 αβίαστα λάθη. Τα 16 από τα 29 αυτά λάθη τα έκανε στο 1ο σετ, ενώ στα 2 τελευταία σετ ήταν πραγματικά άψογη, έχοντας απολογισμό 29 winners και 13 μόνο λάθη.

Συνολικά, θα είναι ο 2ος προημιτελικός της Kenin σε Grand Slam διοργάνωση, με τον πρώτο της να είναι αυτή τη χρονιά, στο Australian Open, όπου φυσικά κατέκτησε και τον τίτλο.

Θα μάθει ποια παίκτρια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά όταν ολοκληρωθεί και ο αγώνας της Ons Jabeur με την Danielle Collins, που είναι ο τελευταίος αγώνας για τον 4ο γύρο των γυναικών και εξαιτίας της σημερινής βροχόπτωσης μεταφέρθηκε για αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots