Zverev: "Είμαι άρρωστος, είχα 38°C πυρετό" (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev
tennisnews team Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 - 18:35

Ο Alexander Zverev ανησύχησε τους πάντες και προκάλεσε έντονο προβληματισμό με τις δηλώσεις του μετά από τον αποκλεισμό του από το Roland Garros, καθώς αποκάλυψε πως είναι από προχθές άρρωστος και πως χθες το βράδυ είχε 38 πυρετό!

"Είμαι εντελώς άρρωστος από το βράδυ του αγώνα μου με τον Cecchinato. Δεν μπορώ ούτε να αναπνεύσω κανονικά, όπως ακούτε και από τη φωνή μου. Επίσης είχα πυρετό", είπε μετά την ήττα του από τον Jannik Sinner με 3-1 σετ ο Zverev, ο οποίος είπε επίσης πως χθες το βράδυ ο πυρετός του έφτασε τους 38°C.

"Δεν είμαι στην καλύτερή μου φάση σωματικά. Ίσως και αυτό είχε να κάνει λίγο με τον αγώνα μου σήμερα. Έκανα ζέσταμα σήμερα, αλλά ίσως δε θα 'πρεπε να παίξω", πρόσθεσε ο 23χρονος Γερμανός, ο οποίος προκάλεσε έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Στα μέσα μιας πανδημίας, με τα μέτρα του Roland Garros να είναι σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και υπερβολικά αυστηρά, όπως είδαμε για παράδειγμα στις αποβολές του Damir Dzumhur και του Fernando Verdasco από το τουρνουά, ένα αρκετά εύλογο ερώτημα είναι γιατί επιτράπηκε σε έναν συμπτωματικό παίκτη να αγωνιστεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots