Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Rafa! (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Eurosport
tennisnews team Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 - 20:25

O Rafael Nadal απώλεσε 5 games από τον Stefano Travaglia και πανηγύρισε την 96η νίκη του στο Roland Garros.

Ακόμα ένα εύκολο απόγευμα στο Philippe Chatrier είχε ο Rafael Nadal, ο οποίος συνέτριψε τον Stefano Travaglia με 6-1, 6-4, 6-0 σε 95 λεπτά και εξασφάλισε την παρουσία του στον 4ο γύρο του Roland Garros, για 15η φορά στην καριέρα του.

Ο Rafa είχε 28 winners και 13 αβίαστα λάθη, κυριαρχώντας απολύτως στο court. Στο 1ο και στο 3ο σετ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό του, χάνοντας μόλις ένα game.

Στο 2ο σετ ο Travaglia τα πήγε καλύτερα, αλλά και πάλι ο Nadal ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Δεν κινδύνεψε με break point o Ισπανός, που έκανε το μοναδικό break στο 7ο game του σετ και το έκλεισε με love service game στο 10ο game.

Αυτή ήταν η 96η νίκη του Nadal, σε 98 αναμετρήσεις στο Roland Garros. Έφτασε επίσης τις 26 διαδοχικές νίκες στο παρισινό Grand Slam, όπου τελευταία φορά ηττήθηκε το 2015 στα προημιτελικά, από τον Novak Djokovic.

Στον 4ο γύρο ο Nadal θα αντιμετωπίσει ακόμα έναν αντίπαλο κόντρα στον οποίο θα είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί, τον Sebastian Korda, που έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά και κάνει αναμφίβολα το τουρνουά της ζωής του. Ο 20χρονος Αμερικανός, ο οποίος είχε αποκλείσει τον John Isner στον 2ο γύρο, κέρδισε σήμερα τον επίσης qualifier Pedro Martinez με το εμφατικό 6-4, 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots