Θυμίζει τον καλό της εαυτό η Ostapenko (vid)

 
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko © Eurosport
tennisnews team Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 - 13:59

H Jelena Ostapenko θύμισε κάτι από το 2017 και κέρδισε με 2-0 σετ την Karolina Pliskova, για να μπει με εντυπωσιακό τρόπο στις "32" καλύτερες του Roland Garros. 

Η Ostapenko, η οποία μετά από την κατάκτηση του Roland Garros το 2017 έκανε δυο συνεχόμενες ήττες στο Παρίσι, το 2018 και το 2019, επέστρεψε στις νίκες αυτή τη χρονιά και μέχρι τώρα το κάνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Αφού κέρδισε τη Madison Brengle στην πρεμιέρα της με 6-2, 6-1, κέρδισε σήμερα και την Karolina Pliskova, No.2 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2, για να αποκλείσει το Νο.2 του ταμπλό μέσα σε 69 λεπτά.

Η 23χρονη Λετονή, η οποία βρίσκεται στο Νο.43 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε 27 winners και έκανε μόλις 19 αβίαστα λάθη. Αξιοποίησε τα 5 από τα 9 break point που δημιούργησε και δεν έχασε ποτέ το πάνω χέρι, για να πάρει αυτή τη νίκη χωρίς να απειληθεί από την Τσέχα.

Στον 3ο γύρο του παρισινού Grand Slam, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Sloane Stephens και Paula Badosa.

Στο μεταξύ, ακόμα δυο αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί για σήμερα στα γήπεδα του Roland Garros. Η Petra Kvitova επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ενάντια στην Jasmine Paolini, κερδίζοντας την Ιταλίδα με 6-3, 6-3 και θα περιμένει τον αγώνα της Polona Hercog με τη Leylah Fernandez.

Η Danielle Collins σταμάτησε την πολύ καλή πορεία της 17χρονης Clara Tauson, που ξεκίνησε από τα προκριματικά, κερδίζοντάς την με 6-2, 6-3. Στον 3ο γύρο η Collins θα παίξει με μια εκ των Garbine Muguruza και Kristyna Pliskova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots