Σαν σε προπόνηση στην 95η νίκη ο Rafa (vid)

 
Rafa Nadal
Rafa Nadal Julien Crosnier / FFT
tennisnews team Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:54

O Rafael Nadal απώλεσε μόλις 4 games από τον Mackenzie McDonald, για να φτάσει στην 95η νίκη του σε 97 αναμετρήσεις στο Roland Garros. 

Ακομα ένα επιβλητικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Rafael Nadal στο αγαπημένο του Philippe Chatrier, συντρίβοντας μέσα σε 100 λεπτά τον Mackenzie McDonald με 6-1, 6-0, 6-3.

Ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων και 12 φορές πρωταθλητής στο Παρίσι, πέτυχε 31 winners και έκανε μόλις 15 αβίαστα λάθη στο παιχνίδι, τη στιγμή που ο Αμερικανός αντίπαλός του είχε 17 winners και 28 αβίαστα λάθη.

Δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point o Ισπανός, ο οποίος αξιοποίησε τα 7 από τα 8 δικά του break points, για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η 95η νίκη του Rafa σε 97 αναμετρήσεις στο Roland Garros, όπου έχει την πιο επιβλητική παρουσία από κάθε άλλον παίκτη σε ένα Grand Slam στην ιστορία του αθλήματος.

Στον 3ο γύρο του παρισινού major, όπου θα αγωνιστεί για 16η φορά σε ισάριθμες παρουσίες στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει είτε τον Kei Nishikori, είτε τον Stefano Travaglia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots