Σάκκαρη: "Δε βγάζει νόημα η ανακοίνωση του RG" (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:02

H Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την ανησυχία της για την ανακοίνωση του Roland Garros να φιλοξενεί στους χώρους του έως και 11.500 fans ημερησίως, εξηγώντας πως δεν δείχνει και τόσο λογικό, όταν οι ίδιοι οι παίκτες θα είναι αναγκασμένοι να είναι κλεισμένοι σε "bubble".

"Δε βγάζει νόημα για μένα, θα υπάρχουν fans και εμείς θα είμαστε σε bubble; Για μένα, ήταν μια σοκαριστική ανακοίνωση το ότι θα υπάρχουν θεατές. Έχουν όμως τους λόγους τους που το κάνουν, έχουν ανθρώπους που κάνουν έρευνα, αν αυτό πιστεύουν ότι είναι το σωστό... Τις προάλλες διάβαζα για 8.000 κρούσματα στη Γαλλία, οπότε για μένα ήταν μια σοκαριστική ανακοίνωση. Αλλά εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι ειδικός υγείας, γνωρίζουν καλύτερα και αν πιστεύουν ότι είναι ασφαλές... Όσο είμαστε ασφαλείς είναι εντάξει", είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.

Όπως ανακοινώθηκε από την FFT τη Δευτέρα, το Roland Garros, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου, θα ανοίξει 11.500 θέσεις τη μέρα για το κοινό. Στα δυο μεγαλύτερα στάδια, το Philippe Chatrier και το Suzanne Lenglen, θα ανοίξουν από 5.000 θέσεις, ενώ θα ανοίξουν και 1.500 θέσεις στο τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο, το Simonne Mathieu. Δε θα ανοίξουν θέσεις στα υπόλοιπα γήπεδα.

Τον ίδιο προβληματισμό με τη Σάκκαρη είχε και η Serena Williams, που στη δική της συνέντευξη Τύπου είπε: "Αν υπάρχουν fans, θα πρέπει να μας επιτραπεί να μείνουμε κάπου αλλού. Είναι ενδιαφέρον, επειδή δε μας επιτρέπουν να μείνουμε σε ιδιωτικές κατοικίες αλλά θα υπάρχουν φιλάθλοι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots