Μόνο στο Roland Garros o Federer

 
Roger Federer
Roger Federer © tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 5:10

Όπως επιβεβαιώθηκε από την ομάδα του, ο Roger Federer δεν θα αγωνιστεί σε άλλα τουρνουά στο χώμα πριν από το Roland Garros.

"Μόνο το Roland Garros βρίσκεται στο πρόγραμμά του", είπε χαρακτηριστικά ο Tony Godsick σύμφωνα με το Reuters. Διέψευσε έτσι κάποιες φήμες που υπήρχαν, πως ο Ελβετός θα αγωνιστεί στα Masters της Μαδρίτης και της Ρώμης, πριν από το παρισινό Grand Slam.

Το να αγωνίζεται σε κάποιο Grand Slam χωρίς να παίζει πρώτα σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας, δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τον Federer, που πέρσι αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στο χώμα και αγωνίστηκε πρώτα στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, πριν πάει στο Παρίσι.

Αυτή τη χρονιά το έκανε πάντως, καθώς αποφάσισε να μη συμμετέχει στο ATP Cup και αγωνίστηκε στο Australian Open χωρίς να έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια του για το 2020.

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα "φορτωμένο" για τον Ελβετό μαέστρο, που θα γίνει 39 ετών τον Αύγουστο. Εκτός από το Roland Garros, το Wimbledon, το US Open και τα αγαπημένα του Halle Open και Cincinnati Masters, βασικός στόχος είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που θα γίνουν μετά το Wimbledon και πριν τα τουρνουά της US Open Series.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots