Muguruza: "Αξίζει τη σημαία ο Nadal"

 
Muguruza: "Αξίζει τη σημαία ο Nadal"
Muguruza: "Αξίζει τη σημαία ο Nadal"
tennisnews team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - 16:38

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία ο Rafael Nadal θα κουβαλήσει τη σημαία της πατρίδας του και θα ηγηθεί της ισπανικής αποστολής, η Garbine Muguruza έκανε λόγο για έναν σπουδαίο πρωταθλητή που πανάξια θα βρίσκεται μπροστά από τους υπόλοιπους στην τελετή του Ρίο.

"Ο Rafa είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, όχι μόνο στο τένις, αλλά στον αθλητισμό γενικότερα. Του αξίζει να είναι σημαιοφόρος. Δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ και εγώ κάποτε σε αυτή τη θέση, δεν είμαι σε θέση να το κρίνω", δήλωσε η Muguruza, η οποία θα συνεργαστεί με τον Nadal στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα έχουν αρκετές απουσίες, με μια από τις μεγαλύτερες να είναι αυτή της Maria Sharapova. Η Ρωσίδα αποκλείστηκε εξαιτίας της τιμωρίας της από την ITF, μετά και την υπόθεση ντόπινγκ που εκκρεμεί εις βάρος της. Η Muguruza δε θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα, όπως δε μίλησε και για τις υπόλοιπες που θα απουσιάσουν.

"Δε θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Πολλές απουσίες θα υπάρχουν, όπως επίσης αυτές των Victoria Azarenka και Simona Halep. Σκέφτομαι όμως μόνο εκείνες που θα βρίσκονται εκεί και θα προσπαθήσω για το καλύτερο που μπορώ."

Ένας από τους λόγους που τόσοι πολλοί μεγάλοι αθλητές δε θα αγωνιστούν στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, είναι ο ιός Ζίκα. Η 22χρονη "Garbi" δεν ανησυχεί γι' αυτόν, καθώς γνωρίζει αρκετά πράγματα, όπως είπε.

"Έχω κάνει ερωτήσεις, έχω λάβει αρκετές πληροφορίες και δε με ανησυχεί. Είμαι σίγουρη πως θα έχουν παρθεί οι απαραίτητες προφυλάξεις από όλους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots