Μεσογειακοί Αγώνες: Στον τελικό του μονού η Ματούλα
Μετά το διπλό, η Μάρθα Ματούλα εξασφάλισε μετάλλιο και στο μονό στο Taranto της Ιταλίας, καθώς προκρίθηκε στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων.
Δύο μετάλλια θα φέρει στην Ελλάδα και την ελληνική μεσογειακή ομάδα η Μάρθα Ματούλα, η οποία θα συμμετέχει σε δύο τελικούς και θα διεκδικήσει δύο χρυσά!
Η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε και της Ισπανίδας Maria Garcia Cid με 7-6 (1), 6-2, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του μονού στο τουρνουά του Taranto στην Ιταλία.
Αργότερα σήμερα θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό, στο διπλό γυναικών, όπου παίζει μαζί με την Έλενα Κοροκοζίδη. Οι δυο τους, θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες Noemi Basiletti (Νο.265) και Vittoria Paganetti (Νο.499).
Στο μονό ο αγώνας του χρυσού μεταλλίου θα γίνει τη Δευτέρα (31/08). Η Ματούλα θα αντιμετωπίσει κι εκεί την Basiletti, που αγωνίζεται στην πατρίδα της.

