Κλείνουν οι προημιτελικοί στον Καναδά

 
Κλείνουν οι προημιτελικοί στον Καναδά
tn team Κυριακή, 09 Αυγούστου 2026 - 10:09

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των "16" σε Μόντρεαλ και Τορόντο, για το 1000άρι του Καναδά. Αναλυτικά το πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο Μόντρεαλ, όπου γίνεται το ανδρικό τουρνουά φέτος, το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα του Tallon Griekspoor με τον Daniel Merida. Στη συνέχεια θα γίνει ο αγώνας του Learner Tien με τον Thiago Agustin Tirante.

Στη 01:00 ο Joao Fonseca θα αντιμετωπίσει τον Ben Shelton, ενώ θα κλείσει το πρόγραμμα του ματς του Jakub Mensik με τον Botic Van de Zandschulp.

Αξίζει να σημειωθεί πως απ' όλους τους παραπάνω, μόνο ο Shelton και ο Mensik έχουν παίξει σε πάνω από έναν προημιτελικό σε Masters, ενώ έχουν κατακτήσει και τίτλο Masters - o Shelton είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στον Καναδά. Οι Merida, Tirante και Van De Zandschulp, δεν έχουν προκριθεί ποτέ σε προημιτελικό 1000αριού.

Το πρόγραμμα του Μόντρεαλ (09/08):

19:30 Tallon Griekspoor v. Daniel Merida COSMOTE SPORT 6HD
21:30 Learner Tien [12] v. Thiago Tirante COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Joao Fonseca [22] v. Ben Shelton [5] COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Botic Van De Zandschulp v. Jakub Mensik [13] COSMOTE SPORT 6HD

Στις γυναίκες, στο Τορόντο, επίσης στις 19:30 θα ανοίξει η αυλαία με το παιχνίδι της Elena Rybakina, κόντρα στη Liudmila Samsonova. Θα ακολουθήσει η μάχη της Coco Gauff με την qualifier και ανερχόμενη Alina Korneeva.

Στις 02:00 η Leylah Fernandez θα έχει μια δύσκολη αποστολή ενάντια στην Naomi Osaka, ενώ στις 04:00 περίπου η Alexandra Eala, που τρέχει νικηφόρο σερί μετά την Ουάσινγκτον, θα αντιμετωπίσει την Belinda Bencic.

Το πρόγραμμα του Τορόντο (09/08):

19:30 Liudmila Samsonova v. Elena Rybakina [2] Novasports6HD
21:30 Alina Korneeva [Q] v. Coco Gauff [4] Novasports6HD
02:00 Leylah Fernandez [30] v. Naomi Osaka [11] Novasports6HD
04:00 Alexandra Eala [25] v. Belinda Bencic [12] Novasports6HD

Tennis shots