Κύργιος για Sabalenka: "Δεν χρειάζεται να τα δώσω όλα για να κερδίσω" (vid)
Ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει σε λίγους μήνες την Aryna Sabalenka για ένα νέο battle of the sexes και, όπως είπε, δεν θα χρειαστεί αν δώσει το 100% του για να κερδίσει, αλλά σκοπεύει να πάρει σοβαρά τον αγώνα.
"Ανυπομονώ γι' αυτόν τον αγώνα, έχει σπουδαίο χαρακτήρα και είναι ένα τενιστικό υπερθέαμα. Με κάνει να γελάω που εκείνη πιστεύει στα σοβαρά ότι μπορεί να με κερδίσει", είπε ο Κύργιος στον Alexander Bublik για ένα vidcast.
Ο Καζάκος τον "πίκαρε" λίγο στη συνέχεια, με τον Κύργιο να συνεχίζει: "Δεν πρόκειται να με κερδίσει. Πιστεύεις ότι πρέπει να προσπαθήσω στο 100% για να την κερδίσω; Θα είμαι όμως συγκεντρωμένος, θα βάλω προσπάθεια, εκπροσωπώ το ανδρικό τένις. Πιστεύω ότι θα είναι ένα 6-2."
Ο Ελληνοαυστραλός θα παίξει με την κορυφαία τενίστρια του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ, την πρώτη εβδομάδα του 2026.
? Nick Kyrgios on the upcoming “Battle of the Sexes” against Aryna Sabalenka:
— Tennis Masterr (@tennismasterr) September 2, 2025
“She isn’t going to beat me. Do you really think I have to try 100%? <> But I’m gonna try, I’ll be focused. I’m representing the men’s side. I’d say 6–2 maybe.”
? Should take place in ?? Hong Kong… pic.twitter.com/SYFpsPSYr8

