H Lacoste άλλαξε logo για χάρη του Djokovic! (vid)
Από το χαρακτηριστικό της κροκοδειλάκι, η Lacoste χρησιμοποιεί πλέον την κατσίκα (goat) για λογότυπο, τιμώντας μ' αυτόν τον τρόπο τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών, Novak Djokovic.
Το εμβληματικό logo έχει γίνει συνώνυμο με τη Lacoste από την ίδρυσή της το 1933, όμως για σε μια νέα συλλογή της δεν θα το φέρει πια, αφού θα φέρει το νέο logo μιας... κατσίκας!
Αυτή η κίνηση είναι συμβολική και γίνεται για να τιμήσει τον κορυφαίο της αθλητή, Djokovic, που θεωρείται GOAT του τένις, αλλά και ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών αναμφισβήτητα.
Ο Djokovic συνεργάζεται με τη Lacoste από το 2017 και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα διεκδικήσει τον 25ο Grand Slam τίτλο του στο US Open.
From a ? to the ?.
— Lacoste (@Lacoste) August 22, 2025
Discover a collection that celebrates @DjokerNole: a one-of-a-kind player whose career is defined by passion, perseverance, and greatness. pic.twitter.com/QrOX0OjI6B

