Η Mouratoglou Tennis Academy πήγε στο Ντουμπάι! (pics)

 
Mouratoglou Tennis Center Jumeirah
Mouratoglou Tennis Center Jumeirah
tennisnews team Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - 15:05

H Mouratoglou Tennis Academy πραγματοποίησε το πρώτο βήμα της επέκτασής της και εκτός νότιας Γαλλίας, εγκαινιάζοντας ένα υπερπολυτελές προπονητικό κέντρο στo Ντουμπάι, που θα αποτελέσει ορόσημο για την προετοιμασία του Δεκεμβρίου πολλών εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου.

Ο ιδρυτής και CEO της Mouratoglou Academy, μια από τις κορυφαίες ακαδημίες τένις παγκοσμίως, Patrick Mouratoglou, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Mouratoglou Tennis Center Jumeirah στο Ντουμπάι. Σε συνεργασία με τον γνωστό όμιλο Jumeirah Group, το Mouratoglou Tennis Center άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Δεκεμβρίου 2020, αποτελώντας το πρώτο στάδιο της διεθνούς επέκτασης των εγκαταστάσεων Mouratoglou.

Mouratoglou Tennis Centers: Το πρώτο βήμα μιας παγκόσμιας επέκτασης

Μια ηγετική φιγούρα στη βιομηχανία του τένις από το 1996, η Mouratoglou προσπαθεί να διαδώσει το πάθος και την τεχνογνωσία του σε μια παγκόσμια κλίμακα. Το άνοιγμα των Mouratoglou Tennis Centers εκτός γαλλικών συνόρων, είναι το φυσικό επακόλουθο του έργου του στην Mouratoglou Tennis Academy, στη γαλλική Ριβιέρα.

"Νομίζω πως είμαστε παραπάνω από έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να μοιραστούμε το πάθος και την εμπειρία μας και εκτός συνόρων. Το Mouratoglou Tennis Center Jumeirah στο Ντουμπάι, είναι το πρώτο από τα πολλά κέντρα που θα έρθουν και είμαστε υπερήφανοι που ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι με το Jumeirah Group. Δεν βλέπω καλύτερο μέρος από το Ντουμπάι, ώστε να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο brand Mouratoglou", είπε ο Γαλλοέλληνας προπονητής, πολλά χρόνια συνεργάτης της Serena Williams και μέντορας του Στέφανου Τσιτσιπά και της Coco Gauff τα τελευταία χρόνια.


Η Kristina Mladenovic προπονείται στο Mouratoglou Tennis Center Fujeirah

Το Jumeirah Group: Ένας συνεργάτης επιλογής

Ο όμιλος Jumeirah, μια παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας πολυτελείας που δημιουργήθηκε στο Ντουμπάι, θα φιλοξενήσει το Mouratoglou Tennis Center στο The J-Club, που βρίσκεται στο παραλιακό ξενοδοχείο Jumeirah και στο θέρετρο Madinat Jumeirah. Διαθέτει 11 γήπεδα τένις κορυφαίων προδιαγραφών, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Το Jumeirah Group είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές της υπηρεσίες, αλλά και την αρχιτεκτονική του. Ακριβώς όπως και η Mouratoglou, προσπαθεί διαρκώς να καθιερωθεί ως ένας παγκόσμιος κυρίαρχος στη βιομηχανία του.

"Ο Όμιλος Jumeirah φημίζεται για την προσεκτικότητα στις κινήσεις του για εύρεση συνεργασιών, που πρωτίστως θα ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αξίες της εταιρείας. Πιστεύουμε πως το Mouratoglou Tennis Center ταιριάζει με τα ιδανικά μας και συνδυάζεται τέλεια με τον τρόπο ζωής και την ευεξία του J-Club, προσφέροντας στα πολύτιμα μέλη του και στους επισκέπτες απαράμιλλη προπόνηση τένις κορυφαίας κλάσης", είπε ο Γενικός Διευθυντής του Jumeirah Beach Hotel, Jason Harding.

Η μεθοδολογία της Mouratoglou

Στόχος της Mouratoglou είναι το Mouratoglou Tennis Center του Ντουμπάι να παρέχει το ίδιο πάθος, την ίδια ποιότητα μαθημάτων και τον ίδιο επαγγελματισμό που έχει δείξει η ακαδημία στη γαλλική Ριβιέρα.

Οι προπονητές της Mouratoglou, όλοι εκπαιδευμένοι με αυτή τη μεθοδολογία, θα προσφέρουν μια ποικιλία προγραμμάτων, που θα απευθύνεται σε κατοίκους του Ντουμπάι αλλά και σε επισκέπτες του θερέτρου. Αυτά τα προγράμματα βασίζονται στην ίδια μεθοδολογία και φιλοσοφία, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματίες όπως η Serena Williams, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Coco Gauff.

"Η Mouratoglou Academy είναι μια εξαιρετική προπονητική βάση για μένα και για την οικογένειά μου. Πραγματικά απολαμβάνω να προετοιμάζομαι εδώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο ότι ο Patrick και η ομάδα του θα πετύχουν, οπουδήποτε και αν εφαρμόσουν τη μεθοδολογία τους", είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.


Η Anastasia Pavlyuchenkova προπονείται στο Mouratoglou Tennis Center Jumeirah

Η βάση των επαγγελματιών

Το Mouratoglou Tennis Center Jumeirah θα καλωσορίσει επαγγελματίες παίκτες που θα έρχονται μεταξύ των τουρνουά, αξιοποιώντας στο έπακρο τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, με πρόσθετο όφελος την ηλιοφάνεια και τον καλό καιρό ακόμα και τον Δεκέμβριο.

Οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και το βέλτιστο περιβάλλον προπόνησης, καθιστούν το κέντρο μια ελκυστική τοποθεσία για τους παίκτες, κατά την προετοιμασία τους πριν από μια σεζόν. Το Jumeirah Beach Hotel και το Madinat Jumeirah, είναι ήδη προορισμός για μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Roger Federer, που χρησιμοποιεί τακτικά τα γήπεδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το Australian Open.

Αυτή τη χρονιά, το Mouratoglou Tennis Center Jumeirah θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια του US Open του 2019, Bianca Andreescu, καθώς και τις Anastasia Pavlyuchenkova, Kristina Mladenovic, Fiona Ferro και άλλους.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το πρώτο κέντρο θα γίνει σημείο αναφοράς για την προετοιμασία πολλών παικτών στη Μέση Ανατολή, όπως και η Mouratoglou Academy έχει γίνει σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή βιομηχανία τένις για πάνω από 20 χρόνια και έχει διαμορφώσει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους και υποσχόμενους παίκτες στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mouratoglou Tennis Center Jumeirah, επισκεφτείτε το http://mouratoglou-dubai.com/.


Σχετικά με τη Mouratoglou:

Έχοντας τη φωλιά της μεταξύ της Νίκαιας και των Καννών, στην καρδιά της γαλλικής Ριβιέρας, η Mouratoglou Academy αποτελεί ένα κορυφαίο σύμπλεγμα που εκτείνεται σε 12 εκτάρια μοναδικών υποδομών, στην αιχμή της καινοτομίας.

Στηριζόμενη στη μεθοδολογία του Patrick Mouratoglou, θεωρείται πλέον ευρέως ως ένα από τα πιο ικανά εκπαιδευτικά κέντρα στον κόσμο. Οι καλύτεροι στον κόσμο (όπως η Serena Williams και ο Στέφανος Τσιτσιπάς), έχουν καταστήσει την ακαδημία στην προπονητική τους έδρα, ώστε να τελειοποιήσουν τα παιχνίδια τους και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για τα τουρνουά τους.

Αποστολή της Mouratoglou Academy, είναι να καθοδηγήσει νέους επίδοξους παίκτες, καθώς και να αξιοποιήσει την πλήρη δυναμική επαγγελματιών παικτών. Κάθε χρόνο, η ακαδημία είναι χώρος εκπαίδευσης για 4.000 αθλητές και 200 μαθητές-αθλητές, που προπονούνται καθημερινά για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Από την ίδρυσή της, το 1996, η Mouratoglou Academy έχει διαμορφώσει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, όπως οι Μάρκος Παγδατής, Grigor Dimitrov και πιο πρόσφατα οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Coco Gauff, Holger Rune και Alexei Popyrin.


Σχετικά με το Jumeirah Group:

Το Jumeirah Group, μέλος της Dubai Holding και μιας παγκόσμιας εταιρείας πολυτελών ξενοδοχείων, έχει αναλάβει περισσότερα από 6.500 πρότζεκτ και 26 ακίνητα σε όλη τη Μέση Ανατολή (συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας του, Burj Al Arab Jumeirah), στην Ευρώπη και στην Ασία, έχοντας αυτή τη στιγμή τα περισσότερα ακίνητα υπό κατασκευή από κάθε άλλο Όμιλο στον κόσμο.

Η υγείας και η ασφάλεια των επισκεπτών και των συναδέλφων είναι η ύψιστη προτεραιότητα του Jumeirah Group. Έχει εφαρμοστεί μια σειρά από προστατευτικά μέτρα σε όλα τα ξενοδοχεία της, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες των αντίστοιχων κυβερνήσεων. Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της Jumeirah για τη λειτουργία των ξενοδοχείων της στο υψηλότερο επίπεδο, 8 από τα ξενοδοχεία της τιμήθηκαν πρόσφατα με το Bureau Veritas Safeguard Label, με το Jumeirah Al Naseem να γίνεται το πρώτο ξενοδοχείο που παίρνει αυτή την αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Ο Όμιλος συνεργάζεται στενά με την Bureau Veritas, για την πιστοποίηση και των υπόλοιπων πρότζεκτ του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots