Έχασε 6 games o Zverev (vids)

 
Έχασε 6 games o Zverev (vids)
tn team Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2025 - 14:20

Με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Australian Open o Alexander Zverev, που έχασε μόλις 6 games από τον Pedro Martinez.

Μέσα σε 1 ώρα και 54 λεπτά, ο Zverev συνέτριψε τον Martinez με 6-1, 6-4, 6-1 και πήρε μια εύκολη πρόκριση για τους "32" του Australian Open.

Το Νο.2 του κόσμου πέτυχε 34 winners και έκανε 22 λάθη, ενώ έσωσε και τα 6 break points που αντιμετώπισε, για να προστατεύσει το σερβίς του σε όλες τις περιπτώσεις. Στον αντίποδα, αξιοποίησε τις 6 από τις 13 δικές του ευκαιρίες, για να κάνει 2 φορές break στο 1ο σετ, μια στο 2ο και άλλες 3 στο 3ο.

Ο Zverev θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο της Μελβούρνης τον Jacob Fearnley, που έκανε νέα καλή εμφάνιση και απέκλεισε τον Arthur Cazaux με 3-6, 7-5, 6-2, 6-3.

Στο μεταξύ, πιθανοί αντίπαλοι του Zverev στον 4ο γύρο θα είναι οι δυο Γάλλοι, Ugo Humbert και Arthur Fils, που θα αναμετρηθούν στη φάση των "32". Ο Humbert νίκησε τον Hady Habib με 6-3, 6-4, 6-4, ενώ ο Fils επικράτησε ενός άλλου Γάλλου, του Quentin Halys, με 6-2, 4-6, 7-6 (2), 7-5.

Τέλος, την πρόκριση πήρε και ο Tommy Paul, που σταμάτησε τον εξαιρετικό Kei Nishikori με 6-7 (3), 6-0, 6-3, 6-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τον Roberto Carballes Baena, που με τη σειρά του απέκλεισε τον James Duckworth με 6-4, 6-2, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots