Djokovic: "Όμορφα λόγια Daniil, αλλά δεν μου τηλεφωνείς πια!" (vid)

 
Djokovic: "Όμορφα λόγια Daniil, αλλά δεν μου τηλεφωνείς πια!" (vid)
tn team Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 - 13:26

O Novak Djokovic ανταπέδωσε τα πολύ όμορφα λόγια του Daniil Medvedev στην απονομή, εξέφρασε όμως και ένα παράπονο του!

"Θέλω να ανταποδώσω τα όμορφα λόγια του Daniil. Πρώτα απ' όλα, είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, έδειξες ξανά το γιατί", ήταν τα πρώτα λόγια του Djokovic στο λόγο του νικητή. Θυμίζουμε πως λίγο πριν, ο Medvedev είχε μιλήσει για την πρώτη τους συνάντηση και είχε πει πολύ όμορφα λόγια για τον Σέρβο.

"Περνούσαμε περισσότερο χρόνο μαζί, κάναμε περισσότερες προπονήσεις μαζί στο Μονακό. Δεν μου τηλεφωνείς πια τα τελευταία χρόνια (γέλια)! Αλλά είναι ωραίο να λες τόσο καλά λόγια για μένα, σε ευχαριστώ πολύ!" πρόσθεσε ο Nole, κάνοντας και τον κόσμο και τον Daniil να γελάσουν.

"Μου αρέσει πολύ ο Daniil ως άνθρωπος εκτός γηπέδου, είναι θαυμάσιος, πολύ φιλικός και εξωστρεφής. Στο γήπεδο είναι σίγουρα ένας από τους δυσκολότερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Είναι θέμα χρόνο να κερδίσεις το πρώτο σου Grand Slam, αν δεν σε πειράζει, μπορείς να περιμένεις λίγα χρόνια ακόμα (γέλια)! Θα ήθελα όλοι σας να εκτιμήσετε αυτό που έχει κάνει, το νικηφόρο του σερί 20 αγώνων, είναι εκπληκτικό" πρόσθεσε ο Novak και όλο το στάδιο χειροκρότησε τον Ρώσο.

Δείτε το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots