Osaka: "Ήθελα Τσιτσιπά, αλλά θα δω τον τελικό"

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka
tn team Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 15:51

Η Naomi Osaka ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του Australian Open για το αν θα δει τον αυριανό τελικό των ανδρών και για μια ακόμα φορά εξέφρασε τη συμπάθεια της προς τον Στέφανο Τσιτσιπά!

"Στήριζα τον Τσίτσι, οπότε λυπήθηκα που εξελίχθηκε έτσι", είπε η Osaka αναφερόμενη στον ημιτελικό, όταν ρωτήθηκε για το αν θα δει αύριο ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Daniil Medvedev, που επίσης έχει 20 διαδοχικές νίκες στο tour, όπως και εκείνη.

"Δεν μπορώ να πω πως έχω παρακολουθήσει αρκετά τους αγώνες του Medvedev. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που κερδίζει το κοινό με το μέρος του. Ξέρω πως είναι φανταστικός παίκτης. Τον έδω δει. Ανυπομονώ να δω και τον αυριανό αγώνα. Θα ήθελα να το δω, επειδή ο Djokovic είναι τόσο καλός σε αυτό το γήπεδο, πάει για το 9ο Australian Open, είναι τρελό!"

Θυμίζουμε πως η Osaka είχε εκφράσει τη στήριξή της στον Τσιτσιπά και πριν δυο μέρες, μετά τη νίκη της επί της Serena Williams για τα ημιτελικά, λέγοντας πως έφαγε ελληνικό φαγητό το προηγούμενο βράδυ και μάλλον λειτούργησε ως γούρι, καθώς έκανε εκείνη την επική ανατροπή επί του Rafael Nadal αργότερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots