Djokovic: "Δεν πρόκειται να χαρίσω τίποτα"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - 19:05

Ο Novak Djokovic δήλωσε σήμερα πως εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει η κουβέντα για τη νέα γενιά και την αλλαγή της σκυτάλης από τους "Big 3", όμως δεν το έχει δει ακόμα να γίνεται στην πράξη και "προειδοποίησε" πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον "εκθρονίσουν" από το Australian Open.

"Ήταν μια διαδρομή γεμάτη ανατροπές χωρίς αμφιβολία, με έναν τραυματισμό στον 3ο γύρο, το σύννεφο της αμφιβολίας που είχα μετά τον αγώνα με τον Fritz για το αν θα μπορούσα να ξαναβγω στο court ή όχι, η αποχή μου από τις προπονήσεις τις μέρες που δεν είχα αγώνες. Είχα μερικούς δύσκολους αγώνες και έπαιξα με big hitters, παίκτες όπως ο Zverev και ο Fritz", είπε ο Djokovic στο Eurosport, αναφερόμενος στην πορεία του μέχρι στιγμής στο φετινό Australian Open.

"Μου αρέσει να δοκιμάζομαι νωρίς στο τουρνουά και να χρειαστεί να δουλέψω αρκετά για να περάσω τους πρώτους γύρους, κάτι που συνέβη σε πολλά επίπεδα την προηγούμενη εβδομάδα, όμως τώρα βρίσκομαι εδώ και είμαι σε μια καλή θέση και κατάσταση. Το παιχνίδι μου και η κατάστασή μου, είναι πολύ ενθαρρυντικά μπαίνοντας στον τελικό", συνέχισε ο Djokovic, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα γενιά και στο ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους μεγάλους τίτλους από τους "Big 3" και σκοπεύει και την Κυριακή να το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο για τον Medvedev.

"Η πίεση υπάρχει πάντα, είναι μέρος αυτού που κάνουμε. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τη νέα γενιά που έρχεται και παίρνει τη σκυτάλη από εμάς τους τρεις, αλλά ρεαλιστικά ακόμα δεν έχει συμβεί αυτό. Με όλο το σεβασμό προς όλους τους άλλους, έχουν ακόμα πολλή δουλειά να κάνουν. Δεν πρόκειται να τους χαρίσω τίποτα. Θα τους κάνω να δουλέψουν πολύ σκληρά γι' αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots