Συμφωνεί με Djokovic για "φούσκα" ο Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev
tn team Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 19:47

O Alexander Zverev τόνισε πως είναι αδύνατο με τις σημερινές συνθήκες το tour να ακολουθήσει την κανονική του ροή και συμφώνησε με την ιδέα του Novak Djokovic για τα bubbles 3-4 εβδομάδων.

"Δεν μπορούμε να έχουμε κανονικό tour με ταξίδια αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο απλό. Θα συνεχίσουμε να έχουμε τραυματισμούς. Επίσης υπάρχουν απαγορευτικά μέτρα στις χώρες και εξαρτάται από το διαβατήριο που έχεις το αν θα μπορείς να πας. Μπορεί να μην μπορείς να πας σε κάποιες χώρες, οι Νοτιαφρικανοί τενίστες δυσκολεύονται πολύ με αυτό", είπε ο Zverev.

"Δεν γίνεται να έχουμε περιοδεύον tour τώρα. Αυτό που πρέπει να κάνει η ATP, είναι ίσως να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνονται πολλά τουρνουά στο ίδιο μέρος. Έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους αυτή την περίοδο, τι διαφορά θα έχει το που θα παίξουμε το κάθε τουρνουά; Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα στο γήπεδο, αλλά να είναι το ίδιο μέρος.

Συμφωνώ με τον Novak και όταν μιλήσαμε γι' αυτό μαζί, αλλά και μαζί με τον Vasek Pospisil, συμφωνήσαμε στο ότι δεν γίνεται να έχεις ένα περιοδεύον tour αυτή την περίοδο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots