Το πρωί της Τετάρτης το Τσιτσιπάς-Nadal

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 7:09

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης θα αρχίσει η μεγάλη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Rafael Nadal, για τα προημιτελικά του Australian Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας του Australian Open και η αναμέτρηση που ξεχωρίζει, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στον Rafael Nadal, θα ανοίξει το Night Session στη Rod Laver Arena, στις 10:30 το πρωί.

Θα είναι η 8η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Nadal να έχει κερδίσει τις 6 προηγούμενες. Η μοναδική νίκη του Στέφανου ήταν στο Masters της Μαδρίτης το 2019, εκείνη η αξέχαστη νίκη επί του Ισπανού στο χώμα, με 6-4, 2-6, 6-3.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα ανοίξει στις 02:00 τα ξημερώματα, με την αναμέτρηση της Ashleigh Barty με την Karolina Muchova, ενώ θα ακολουθήσει ο τελευταίος προημιτελικός για το γυναικείο ταμπλό, ανάμεσα στις δυο Αμερικανίδες, Jessica Pegula και Jennifer Brady.

Στις 06:00, θα αρχίσει ο άλλος προημιτελικός των ανδρών που θα γίνει την Τετάρτη, μεταξύ των δυο Ρώσων, Andrey Rublev και Daniil Medvedev.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Rod Laver Arena:
02:00 Ashleigh Barty [1] v. Karolina Muchova [25]
04:00 Jennifer Brady [22] v. Jessica Pegula
06:00 Andrey Rublev [7] v. Daniil Medvedev [4]
10:30 Stefanos Tsitsipas [5] v. Rafael Nadal [2]

  • Οι αγώνες θα μεταδοθούν στο Eurosport και στο Eurosport Player.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots