Για πρώτη φορά στο Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 20:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρόσθεσε στο πρόγραμμά του για το 2021 το 500άρι του Ακαπούλκο, όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο μεξικανικό τουρνουά, το οποίο θα γίνει από τις 15 έως τις 21 Μαρτίου, την ίδια εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί και το Dubai Tennis Championships.

Αυτή τη χρονιά όμως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν επέλεξε το τουρνουά του Ντουμπάι, όπου είχε αγωνιστεί τα τρια τελευταία χρόνια, φτάνοντας στα προημιτελικά το 2018 και στον τελικό το 2019 και το 2020, αλλά να πάει για πρώτη φορά στο Μεξικό.

Στο τουρνουά του Ακαπούλκο, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή ακόμα οι Alexander Zverev, Diego Schwartzman, Milos Raonic, Kevin Anderson, Fabio Fognini, Felix Auger-Aliassime και Grigor Dimitrov. Να σημειωθεί πως είναι ένα τουρνουά στο οποίο συνηθίζει να αγωνίζεται και ο Rafael Nadal.

Επίσης με αυτό το τουρνουά είναι πλέον γνωστό και το πρόγραμμα του Τσιτσιπά, μέχρι το ξεκίνημα της χωμάτινης σεζόν. Μετά την Αυστραλία, όπου βρίσκεται τώρα για το Australian Open, ο Έλληνας τενίστας έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του στο Ρότερνταμ (1-7 Μαρτίου), τη  Μασσαλία (8-14 Μαρτίου), το Ακαπούλκο (15-21 Μαρτίου) και βεβαίως το Μαϊάμι (22 Μαρτίου - 4 Απριλίου), όπου θα γίνει το πρώτο Masters της χρονιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots