H στιγμή που ο Nadal "έδωσε" την είδηση για Berrettini (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tn team Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 - 15:15

O Rafael Nadal "έδωσε" καταλάθος την είδηση πως ο Matteo Berrettini δεν θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, προκαλώντας γέλια στη συνέντευξη Τύπου.

Χωρίς καλά καλά να ρωτηθεί για τους δυο πιθανούς του αντιπάλους (όπως γνωρίζαμε ως εκείνη τη στιγμή), ο Nadal στην απάντησή του για το αν νιώθει καλύτερος σε σχέση με το περσινό τουρνουά, απάντησε:

"Φέτος η προετοιμασία μου ήταν χειρότερη από πέρσι, γιατί είχα το πρόβλημα με την πλάτη τις τελευταίες 19-20 μέρες. Αλλά κατάφερα να βρεθώ εδώ που είμαι σήμερα και αισθάνομαι καλά χωρίς αμφιβολία. Έκανα ένα βήμα παραπάνω σήμερα και χρειάζεται να κάνω ακόμα ένα την Τετάρτη απέναντι στον Τσιτσιπά νομίζω. Είναι επίσημο; Θα παίξει σήμερα;" ρώτησε ο Nadal, μόλις συνειδητοποίησε πως μπορεί και να του ξέφυγε κάτι που προφανώς του είπαν εμπιστευτικά πριν μπει στην αίθουσα για τη συνέντευξη.

"Δεν ξέρω, ίσως. Νομίζω πως άκουσα ότι ο Berrettini είναι λίγο τραυματισμένος, αλλά δεν είναι επίσημο, λυπάμαι", είπε στη συνέχεια ο Ισπανός προσπαθώντας να το σώσει, αλλά κατάλαβε πως ήταν πλέον αργά: "Λοιπόν, τα έκανα μαντάρα (γέλια)!"

Φυσικά, τα αντανακλαστικά της διοργάνωσης ήταν γρήγορα και μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά από το συμβάν, φρόντισαν να ανακοινώσουν από το Twitter πως o Berrettini δεν θα κατέβει στο ματς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots