Djokovic: "Αν δεν ήταν Grand Slam θα είχα αποσυρθεί" (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tn team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 15:52

Ο Novak Djokovic είπε πως τις τελευταίες 48 ώρες παίρνει πολύ δυνατά παυσίπονα και πως μέχρι να τελειώσει το ζέσταμα σήμερα δεν γνώριζε αν θα έβγαινε στο γήπεδο για να αγωνιστεί.

"Δεν προετοιμάστηκα γι' αυτόν τον αγώνα. Χρησιμοποίησα κάθε ώρα που είχα μετά τον αγώνα μου με τον Taylor (Fritz) για να αναρρώσω και να φέρω τον εαυτό μου σε μια θέση ικανή για να αγωνιστώ. Ο φυσιοθεραπευτής μου έκανε πολύ καλή δουλειά, όλη η ιατρική ομάδα της ΑΤΡ και του Australian Open, θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν εκεί για μένα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάτω απ' αυτές τις συνθήκες για μένα, για να προσπαθήσω να βγω στο court. Σίγουρα ήμουν σε καλύτερη κατάσταση στο παρελθόν. Παίρνω την κάθε μέρα ξεχωριστά, πιο σημαντικό από τις προπονήσεις τώρα είναι η ανάρρωση και θα προσπαθήσω να φέρω τον εαυτό μου σε καλή κατάσταση για να αγωνιστώ στον επόμενο αγώνα", είπε ο Djokovic στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το court, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Raonic.

"Αν ήταν οποιοδήποτε άλλο τουρνουά και δεν ήταν Grand Slam θα είχα αποσυρθεί, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να κάνω την καλύτερη μου προσπάθεια επειδή είναι Grand Slam. Δεν ήξερα πριν τελειώσω το ζέσταμα σήμερα αν θα έπαιζα ή όχι. Όταν ολοκλήρωσα το ζέσταμα ήμουν καλά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχα καλές και κακές στιγμές, δεν ήταν ιδανικά αλλά δεν παραπονιέμαι. Κέρδισα τον αγώνα απέναντι σε έναν εκπληκτικό παίκτη. Ελπίζω πως θα είμαι καλύτερα σε δυο μέρες", πρόσθεσε ο Djokovic.

Λίγα λεπτά μετά, ο Σέρβος μίλησε και στο Eurosport: "Αν δεν ήμουν στην κατάσταση να αγωνιστώ, θα απέσυρα τη συμμετοχή μου. Υπήρχε ένα μεγάλο σύννεφο αμφιβολίας για το αν θα αγωνιζόμουν ή όχι. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν υπέρ μου το ότι δεν είχαμε μεγάλα ράλι στο ματς, πιθανότατα ήταν. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η ανάρρωση. Ήθελα να προσπαθήσω να νιώσω όλο και καλύτερα. Εδώ και 48 ώρες παίρνω παυσίπονα, πολύ δυνατά. Δεν ξέρω τι ζημιά έχει γίνει. Πάντα η ζημιά είναι μεγαλύτερη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots