Thiem: "Δεν με επηρέασε το ματς με Κύργιο - ο Dimitrov αξίζει να πάει μακριά"

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem
tn team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 11:31

Ο Dominic Thiem είπε πως μπορεί να βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα σήμερα, δεν ήθελε όμως να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία των αγώνα του με τον Νικ Κύργιο, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Grigor Dimitrov.

"Ήταν ένας συνδυασμός κάποιων πραγμάτων", ξεκίνησε να λέει ο Thiem, αναφερόμενος στη σημερινή απογοητευτική του εμφάνιση. "Είχα κάποια ζητήματα με το σώμα μου, ενώ ήταν και μια κακή μέρα, την ίδια στιγμή που είχα απέναντι έναν εκπληκτικό παίκτη. Με αυτόν τον συνδυασμό μπορείς να έχεις αυτό το αποτέλεσμα."

Σχετικά με την κατάστασή του, ο Αυστριακός είπε: "Είχα κάποια ζητήματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτά τώρα. Δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία. Το θέμα είναι πως δεν είμαι μηχανή. Κάποιες φορές υπάρχουν και πολύ άσχημες μέρες. Όταν δεν είσαι στο 100% σου, ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να έρθει και αυτό ακριβώς συνέβη σήμερα."

Για το αν ήταν κουρασμένος από τον αγώνα με τον Κύργιο: "Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας ο προχθεσινός και φυσικά ξύπνησα κάπως διαφορετικά σήμερα, απ' ότι σε ένα φυσιολογικό ματς. Ειδικά με την ενέργεια που είχε το κοινό. Αλλά από την άλλη μεριά, δεν πιστεύω πως με επηρέασε αυτό."

Τέλος, για τον Dimitrov ο Thiem είπε: "Εδώ και 10 χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο tour. Αν είναι σε καλή μέρα, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά σε γρήγορες επιφάνειες, όπως εδώ. Του εύχομαι να κάνει το breakthrough στο Grand Slam αυτό, σίγουρα το αξίζει. Όπως είπα, μπορεί να μην ήμουν στο 100% μου σήμερα, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον Grigor ή με οποιονδήποτε άλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots