Nadal: "Δεν είχα ενοχλήσεις σήμερα" (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tn team Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 17:08

Για πρώτη φορά σήμερα ο Rafael Nadal αγωνίστηκε χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και μπορούσε να σερβίρει κανονικά, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.

"Η πλάτη μου δεν καλυτέρευε μέχρι τώρα, αλλά καλυτέρευσε σήμερα. Σήμερα ήμουν πραγματικά καλύτερα. Για πρώτη φορά ένιωσα μια βελτίωση και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα σήμερα", είπε ο Nadal, ο οποίος εξήγησε πριν λίγες μέρες πως ο τραυματισμός στη μέση τον εμπόδιζε να σερβίρει κανονικά.

"Σήμερα σέρβιρα αρκετά καλά, θέλω να επιστρέψω στο κανονικό μου σερβίς. Τις τελευταίες 15 μέρες δεν μπορούσα να το κάνω, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που άρχισα να σερβίρω κανονικά. Αλλά χθες δεν προπονήθηκα και σήμερα ξεκίνησα το ζέσταμα με τις κανονικές μου κινήσεις. Οπότε δεν είναι ότι σέρβιρα άσχημα, αλλά μπορώ να βελτιωθώ με τις μέρες."

Στον 4ο γύρο του Australian Open, o Nadal θα αντιμετωπίσει τον Fabio Fognini, απέναντι στον οποίο έχει συναντήσει δυσκολίες στο παρελθόν και έχει χάσει 4 φορές, σε 16 αναμετρήσεις (12-4).

"Έχουμε πολλές καλές σχέσεις. Φυσικά είχαμε ένα περιστατικό στο γήπεδο πριν δυο χρόνια, αλλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μετά απ' αυτό. Πάντα προσπαθώ να έχω τις καλύτερες σχέσεις με τους άλλους παίκτες στα αποδυτήρια. Έτσι η ζωή στο tour είναι πολύ καλύτερη.

Με τον Fabio ποτέ δεν είχα μεγάλο πρόβλημα. Μόνο στο court καμιά φορά. Τώρα μιλήσαμε λίγο στα αποδυτήρια. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο tour, με πολλά εκπληκτικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Όταν παίζει καλά, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους χωρίς αμφιβολία. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots