Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 12:24

Παραμένει ανήσυχος με τον τραυματισμό του ο Novak Djokovic, ο οποίος αποφάσισε να μη βγει σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση.

Ο Djokovic φάνηκε να έχει πολύ σοβαρές ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του χθες με τον Taylor Fritz, από το ξεκίνημα του 3ου σετ έως και το τέλος του αγώνα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει στα 5 σετ.

Μετά τον αγώνα, δήλωσε πως έχει την υποψία ότι πρόκειται για τράβηγμα κάποιου μυ και αν αυτό επιβεβαιωθεί σίγουρα πρόκειται για το χειρότερο σενάριο. Είναι ένα πρόβλημα που αφενός επιδεινώνεται όσο μένεις στον αγωνιστικό χώρο και αφετέρου είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί μέσα σε 2 μέρες.

Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο Σέρβος: "Δεν έχω καλή εμπειρία όσον αφορά τα τραβήγματα στο να συνεχίσω ένα τουρνουά", είπε χαρακτηριστικά στο Eurosport - στις μοναδικές δηλώσεις που έκανε εκτός γηπέδου, αφού αποχώρησε κατευθείαν για το ξενοδοχείο του και δεν έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Το πρωί, το ESPN δημοσίευσε πως ο Djokovic δεν πήγε στο Melbourne Park για να προπονηθεί και λίγες ώρες μετά ο Σέρβος δημοσιογράφος Sasa Ozmo επιβεβαίωσε πως δεν θα προπονηθεί καθόλου σήμερα.

"Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ο Novak δεν είναι αισιόδοξος και αυτή είναι μια από αυτές. Δεν θα προπονηθεί το Σάββατο, θα δοκιμάσει να βγει στο γήπεδο την Κυριακή. Είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά δεν γνωρίζω τίποτε άλλο", έγραψε στο Twitter.

Ο αγώνας του Djokovic με τον Milos Raonic, τον οποίο έχει κερδίσει και τις 11 φορές που έχουν αναμετρηθεί, θα είναι πάντως ο τελευταίος του αυριανού προγράμματος της Rod Laver Arena, ξεκινώντας γύρω στις 9 το βράδυ τοπική ώρα (12 το μεσημέρι Ελλάδας).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots