"Τρένο" η Barty (vids)

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 - 11:46

H Ashleigh Barty σημείωσε ακόμα μια straight-sets νίκη και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open. Νίκη και για την Elise Mertens.

Αήττητη παραμένει στα πρώτα της επίσημα τουρνουά μετά από ένα χρόνο η Ashleigh Barty, η οποία κέρδισε ακόμα μια δυνατή παίκτρια, την Ekaterina Alexandrova, χωρίς να απωλέσει σετ, με 6-2, 6-4.

Η 24χρονη Αυστραλή, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη από το τέλος του 2019, έχει πλέον 7 διαδοχικές νίκες στη Μελβούρνη τις δυο τελευταίες εβδομάδες, ενώ προκρίθηκε για 7ο συνεχόμενο Grand Slam (στο οποίο συμμετέχει) στον 4ο γύρο.

Η σημερινή της αποστολή δεν ήταν τόσο εύκολη, ενώ και στα δυο σετ βρέθηκε πίσω με break. Στο 1ο ανέτρεψε το 0-2 για να φτάσει στο 6-2 και στο 2ο ήταν πίσω με 2-4, πριν κάνει άλλο ένα σερί και φτάσει στη νίκη, έπειτα από 80 λεπτά στη Rod Laver Arena.

Στον 4ο γύρο η Barty θα αντιμετωπίσει την Shelby Rogers, που επίσης διανύει πολύ καλή περίοδο στην αυστραλιανή σεζόν. Η Αμερικανίδα κέρδισε την Anett Kontaveit με 6-4, 6-3. Είχαν αναμετρηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα, στην προημιτελική φάση του Yarra Valley Classic, με την Barty να επικρατεί δύσκολα με 7-5, 2-6, 10-4.

Στον άλλον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η Elise Mertens έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι απέναντι στην Belinda Bencic και πήρε τη νίκη με 6-2, 6-1, για να προκριθεί για 3η φορά στον 4ο γύρο του Australian Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Karolina Muchova, που έκανε την έκπληξη της ημέρας κόντρα στην Karolina Pliskova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots