Australian Open: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tennisnews team Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 - 8:47

Για ακόμα μια μέρα θα χρειαστεί πρωινό ξύπνημα για τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει την είσοδό του στον 4ο γύρo του Australian Open νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στην John Cain Arena, στον τρίτο κατά σειρά αγώνα του προγράμματος (περίπου 06:00 με 07:00 το πρωί), απέναντι στον Mikael Ymer, τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά, αφού αγωνίζονται μαζί από τα juniors ενώ έκαναν μαζί και προπονήσεις στη διάρκεια της καραντίνας της Μελβούρνης.

Το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα αρχίσει στις 03:00 τα ξημερώματα, με την αναμέτρηση της Kristina Mladenovic ενάντια στην Jessica Pegula, ενώ θα ακολουθήσει μια ακόμα αναμέτρηση για το ταμπλό των γυναικών, μεταξύ της Jennifer Brady και της Kaja Juvan.

Στη Rod Laver Arena η δράση θα αρχίσει στις 02:00 τα ξημερώματα, με τον "εμφύλιο" της Τσεχίας ανάμεσα στην Karolina Pliskova και στην Karolina Muchova. Στη συνέχεια ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Filip Krajinovic, ενώ αργότερα η Belinda Bencic θα παίξει με την Elise Mertens.

Στις 10:00 το πρωί, θα γίνει ο αγώνας της Anett Kontaveit με την Shelby Rogers, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα θα κλείσει ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, Rafael Nadal, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie.

Μερικά πολύ δυνατά παιχνίδια θα γίνουν και στη Margaret Court Arena, όπου ο Fabio Fognini θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur και ο Andrey Rublev τον Feliciano Lopez. Για το γυναικείο ταμπλό, η κορυφαία της κατάταξης Ashleigh Barty θα αναμετρηθεί με την Ekaterina Alexandrova, ενώ η Elina Svitolina θα παίξει με τη Yulia Putintseva.

Το πρόγραμμα στην John Cain Arena θα κλείσει ο επίσης δυνατός αγώνας του Karen Khachanov με τον Matteo Berrettini, από τον οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, εφόσον βεβαίως ο Έλληνας παίκτης κερδίσει πρώτα τον δικό του αγώνα. Τέλος, αύριο θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο διπλό οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης, που δεν αγωνίστηκαν χθες εξαιτίας της βροχής και σήμερα δε γινόταν να παίξουν, αφού ο Κύργιος αγωνίζεται στα μονά το βράδυ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/02):

Rod Laver Arena (έναρξη πρώτου αγώνα 02:00)
1) Karolina Muchova [25] v. Karolina Pliskova [6]
2) Filip Krajinovic [28] v. Daniil Medvedev [4]
3) Belinda Bencic [11] v. Elise Mertens [18]

(όχι πριν τις 10:00)
4) Anett Kontaveit [21] v. Shelby Rogers
5) Cameron Norrie v. Rafael Nadal [2]

Margaret Court Arena (έναρξη πρώτου αγώνα 02:00)
1) Yulia Putintseva [26] v. Elina Svitolina [5]
2) Kaia Kanepi v. Donna Vekic [28]
3) Andrey Rublev [7] v. Feliciano Lopez

(όχι πριν τις 10:00)
4) Ashleigh Barty [1] v. Ekaterina Alexandrova [29]
5) Fabio Fognini [16] v. Alex De Minaur [21]

John Cain Arena (έναρξη πρώτου αγώνα 03:00)
1) Jessica Pegula v. Kristina Mladenovic
2) Jennifer Brady [22] v. Kaja Juvan [Q]
3) Stefanos Tsitsipas [5] v. Mikael Ymer

(όχι πριν τις 08:00)
4) Karen Khachanov [19] v. Matteo Berrettini [9]

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας εδώ

  • Οι αγώνες του Australian Open θα μεταδοθούν στις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots